Έσπασε κάθε ρεκόρ σειρά της ΕΡΤ

5


Κάθε προηγούμενο ρεκόρ του ERTFLIX έσπασε η νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Το βραχιόλι της φωτιάς», που ανέβηκε στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ από την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023.


Είναι χαρακτηριστικό ότι τα οκτώ επεισόδια της σειράς κατέγραψαν περισσότερες από 1 εκατομμύριο θεάσεις σε μόλις μία εβδομάδα, εκτινάσσοντας την επισκεψιμότητα του ERTFLIX κατά 49% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα.



Συγκεκριμένα -και σύμφωνα πάντα με το διεθνές λογισμικό Youbora- που καταγράφει την τηλεθέαση του ΕRTFLIX, «Το βραχιόλι της φωτιάς» σε μια εβδομάδα είχε συνολικά 1.026.279 θεάσεις, με το απόλυτο ρεκόρ να σημειώνεται την προηγούμενη Κυριακή, καθώς τότε καταγράφηκαν 226.125 προβολές των επεισοδίων της.



«Το βραχιόλι της φωτιάς»


Εξίσου εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι το 50% των θεάσεων δεν έγιναν μέσω τηλεόρασης, αλλά από άλλες συσκευές (υπολογιστές, τάμπλετ, κινητά τηλέφωνα κ.λπ.), γεγονός που επιβεβαιώνει ότι και στην Ελλάδα αρχίζει να επικρατεί, πλέον, η νέα διεθνής τάση, που θέλει τους πολίτες να επιλέγουν όχι μόνον τον χρόνο, αλλά και τον τρόπο παρακολούθησης των αγαπημένων τους προγραμμάτων. Όπως φαίνεται και από τα στοιχεία του Youbora, σχεδόν ένας στους τέσσερις πολίτες, και συγκεκριμένα το 23%, παρακολούθησαν «Το βραχιόλι της φωτιάς» από το κινητό τους τηλέφωνο!



«Το βραχιόλι της φωτιάς»


Η μεγάλη επιτυχία της σειράς, που αφηγείται την ιστορία μια εβραϊκής οικογένειας της Θεσσαλονίκης από το 1917 ώς το 1962, επιβεβαιώνεται και από τα διθυραμβικά σχόλια στα Social Media.


«Είναι αξιοσημείωτο, τέλος, ότι η ΕΡΤ έλαβε εκατοντάδες τηλεφωνήματα από πολίτες που ζητούσαν να παραμείνει για λίγες ακόμη ημέρες στο ERTFLIX, καθώς δεν πρόλαβαν να την ολοκληρώσουν. Kάτι που θα γίνει, αλλά από τα τέλη αυτής της εβδομάδας, καθώς από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο, η σειρά θα αρχίσει να μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, στις 10 το βράδυ, με την πρεμιέρα, μάλιστα, να επιφυλάσσει στους τηλεθεατές διπλό επεισόδιο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ. 


«Το βραχιόλι της φωτιάς» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Γκικαπέππας και το σενάριο είναι των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να και κάτι πραγματικά ευχάριστο! Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό αποδεικνύει ότι ο τρόπος μέτρησης της τηλεθέασης είναι παλιακός και θα πρέπει να αλλάξει. Όλοι αυτοί που είδαν την σειρά στο ΕΡΤΦΛΙΞ δεν θα είναι τηλεθεατές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω ακούσει διθυραμβικά σχόλια για την σειρά αυτή και σκοπεύω να παρακολουθήσω την πρεμιέρα το Σάββατο. Μπράβο, πάντως, για την υψηλή επισκεψιμότητα στο Ertflix.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό δεν αποδεικνύει ότι ο τρόπος μέτρησης πρέπει να αλλάξει, καθώς τρόπος αντικειμενικής μέτρησης με σιγουριά τηλεθεατών δεν υπάρχει παγκοσμίως. αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η εμμονή των διαφημιστών και κατ επεκταση των καναλιων για αριθμούς/νούμερα. η δυναμική και επιτυχία ενος προγραμματος ειναι πολυπαραγοντικο ζητημα, και δεν ειναι μονο ποσα μηχανακια το είδαν, αλλα ποσο αντικτυπτο εχει και στα κοινωνικα δικτυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμ τα κοινωνικά δίκτυα...άλλη πηγή εγκυρότητας από κει...

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !