Ο «μαϊμού» θάνατος...

0




Μπορείς να πεθάνεις στα ψέματα και να το πιστέψουν όλοι σε μια εποχή όπου τα social λειτουργούν ενίοτε και πιο γρήγορα από τα ΜΜΕ; Όχι, αν είσαι ο Sin Boy και προσπαθείς για δεύτερη φορά να κάνεις θόρυβο για να ακουστείς, αφού πλέον δεν σε θυμούνται ούτε κι αυτοί που σε άκουγαν.

Και αφού προσπαθείς επί μία και πλέον εβδομάδα να πείσεις, τουλάχιστον κάντο καλά και όχι με μια υποτιθέμενη φωτογραφία σου μέσα σε ασθενοφόρο κάπου στο Κόσοβο, το οποίο θα έπρεπε να είναι βαμμένο σε άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι σε κίτρινο και πορτοκαλί, όπως ένα αντίστοιχο ελληνικό.

Ακόμη χειρότερο είναι να βάζεις σε αυτό το παιχνίδι τη μητέρα σου, να κάνει «μαύρο» το προφίλ της στο Instagram και την αδερφή σου να γράφει «Rest in peace». Κι όλα αυτά για ποιο λόγο; Μάλλον έγιναν για να κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν σε έναν άνθρωπο, όπως έχει πει ο Άντι Ουόρχολ, αφού ακόμη και συνεργάτες του λένε ότι είναι ζωντανός και υγιής.

Ο ράπερ έστησε όλο αυτό το σκηνικό, προκειμένου να διαφημίσει τη νέα του δουλειά, μπας και γίνει ντόρος, για την οποία ουδείς μάλλον ενδιαφέρεται...

Κάτι που μάλλον δεν άρεσε στον Sin Boy, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει ξανά το ίδιο έργο με τον fake θάνατό του πριν από καιρό, όταν πλέον δεν ασχολιόταν κανείς μαζί του. Κούφια η ώρα, αλλά, αν -ο μη γένοιτο- συμβεί πραγματικά κάτι κακό σε αυτό το παιδί, δεν θα το πιστεύει κανείς.



Γράφει ο Διονύσης Θανάσουλας (protothema)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !