Ελίνα Παπίλα : Έχω μπει σε έναν πολύ ωραίο κύκλο συζητήσεων και είμαι πολύ χαρούμενη...

1



Αν και με το ζόρι, κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις της από το Open Weekend, καθώς η ίδια απέφευγε τις κάμερες τόσες μέρες και μάλιστα έγινε γνωστό πως την φυγάδευσαν έξω από το στούντιο για να μη μιλήσει σε κανένα. 

Παρόλα αυτά αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με την Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά από την διάλυση της συμφωνίας τους, ενώ εξήγησε πως εκείνη δεν έχει να ανακοινώσει κάτι συγκεκριμένο, αν και όλα δείχνουν πως σύντομα θα την δούμε στις οθόνες μας και αυτό την έχει ανανεώσει. «Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμη. Έχω μπει σε έναν πολύ ωραίο κύκλο συζητήσεων και είμαι πολύ χαρούμενη. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε όλα», ανέφερε η Ελίνα Παπίλα, θέλοντας να αποφύγει περαιτέρω ερωτήσεις.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Με τη Βίκυ (Χατζηβασιλείου) γνωριστήκαμε για αυτή την εκπομπή. Δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί της. Αυτή η εκπομπή που λες μακάρι να γίνει. Δεν έχω κάτι να σου πω. Ξέρεις πόσο θα ήθελα να έχω;».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου. Εδώ θα είμαι και θα σας τα πω όλα. Θα σας περιμένω εγώ την επόμενη φορά», κατέληξε την ώρα που έφευγε βιαστικά.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !