Αχαλίνωτο σεξ σε τηλεοπτικό κανάλι...

0



Η απομάκρυνση δυο παρουσιαστών του «Καλημέρα Αμερική» στο ABC News μετά από έντονη φημολογία ότι έχουν  ερωτική σχέση παρότι και οι δυο παντρεμένοι άνοιξε αρκετά στόματα σχετικά με μια «κουλτούρα αχαλίνωτου σεξ» στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Αφού έγινε γνωστή η παράνομη σχέση του Τι Τζέι Χολμς και της Έιμι Ρόμπαχ στα τέλη του περασμένου έτους, αποκαλύφθηκε ότι ο 45χρονος πρώην παρουσιαστής του «Good Morning America», φέρεται να συμμετείχε σε τουλάχιστον άλλα τρία ερωτικά ειδύλλια στο χώρο εργασίας, δύο από τα οποία ήταν με υφιστάμενες του.

Μια εκ των οποίων, η «Σάσα», η οποία μίλησε ανώνυμα στο «The Cut», επιβεβαιώνοντας αυτό που μια καλά τοποθετημένη πηγή υπονοούσε σε μια συνέντευξη στο Page Six τον περασμένο μήνα - ότι ο Χολμς και η Σάσα, μια συνεργάτης παραγωγός στα μέσα του 2020, έκαναν σεξ στο γραφείο του. Η Σάσα υποστήριξε πως τότε δεν σκεφτόταν την «εξουσία» που είχε ο Χολμς επειδή στη βάρδια τους δεν ήταν οι μόνοι που είχαν ερωτικές σχέσεις.

Αν και είχε ακούσει φήμες ότι ορισμένες γυναίκες είχαν προαχθεί μετά από σχέσεις με στελέχη, είπε ότι ένιωθε σαν «σκουπίδι» όταν ο Χολμς — ο οποίος προφανώς είχε δείξει «τρελό ενδιαφέρον» για εκείνη — άφησε την ολονύκτια εκπομπή για να επικεντρωθεί στο «Καλημέρα Αμερική».


Τα συναισθήματά της ενισχύθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση ότι ο παρουσιαστής είχε και άλλες σχέσεις.

«Ήμουν απλώς μέρος ενός μοτίβου», παραδέχτηκε, προσθέτοντας ότι «νόμιζε ότι [ήταν] ξεχωριστή».

Εν τω μεταξύ, μια πρώην υπάλληλος του «Καλημέρα Αμερική» είπε στο «The Cut» ότι σχέσεις όπως του Χολμς και της Σάσα ήταν «πολύ συνηθισμένες» εκείνη την εποχή και ότι «ένιωθε ότι όλοι κοιμόντουσαν με όλους».

Η πρώην υπάλληλος του «Καλημέρα Αμερική» ισχυρίστηκε ότι το δίκτυο «αντάμειψε τους ανθρώπους που ήταν είτε ντίβες, είτε μοιχοί».

Δεδομένου ότι η κουλτούρα των σχέσεων γραφείου ήταν προφανώς «ένα αρκετά γνωστό πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό», η πρώην υπάλληλος πιστεύει ότι ο Χολμς χρησιμοποιήθηκε ως «αποδιοπομπαίος τράγος».

Όταν η «Τζούλι» - άλλη πρώην υπάλληλος του ABC News - δεν προχωρούσε μέσα στην εταιρεία, είπε στο «The Cut» ότι αν είχε κοιμηθεί με κάποιον, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει εκπομπή.

Οι εκπρόσωποι του Χολμς δεν σχολίασαν τις αποκαλύψεις όταν επικοινώνησε μαζί τους το Page Six, ενώ ένας εκπρόσωπος του ABC News δήλωσε πως δεν επιδοκιμάζουν, ούτε επιτρέπουν την παρενόχληση ή τον εκφοβισμό οποιουδήποτε είδους και «παίρνουμε αυτά τα θέματα πολύ σοβαρά και με αμεσότητα».

Ο Τι Τζέι Χολμς και η Έιμι Ρόμπαχ, που εργάζονταν ως οικοδεσπότες στο «Καλημέρα Αμερική» από το 2020, απομακρύνθηκαν από την παρουσίαση της εκπομπής μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, στις 5 Δεκεμβρίου, με τον πρόεδρο του ABC News, Κιμ Γκόντγουιν, να δηλώνει τότε πως «Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με κουτσομπολιά, εικασίες και φήμες. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !