Ζέτα Μακρυπούλια: Θα προτιμούσα να έκανα μια παύση... - Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια...

0




Η  Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον της και το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είπε: «Έχω πάθει μια μικρή φοβία στα ξαφνικά ενώ έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις. Γιατί όλο αυτό που συνέβαινε μετά με πίεζε παραπάνω από όσο ήθελα και για αυτό τις σταμάτησα. Όλο αυτό το εάν θα γραφτούν σωστά, όπως και η αναπαραγωγή με πίεζε. Με όσα συμβαίνουν, πλέον αξιολογούν τι είναι σημαντικό και τι ασήμαντο. Εγώ ανέκαθεν ήξερα ότι και αυτά που έλεγα τότε ήταν ασήμαντα! Επειδή έχουν περάσει 30 χρόνια κάπου λίγο έχω αποφασίσει κάποια πράγματα που με χαλάνε, τα αφήνω στην άκρη. Όπως και αυτό που λέγανε ότι εάν κάνεις μια δουλειά πρέπει να τη διαφημίσεις, με το Rouk Zouk απέδειξα ότι όλα αυτά δεν χρειάζονται. Έχω δώσει τα πάντα σε αυτό το σύστημα και πλέον θα κάνω επιλεκτικά πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από φίλους που με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν και ακούνε συνεχώς “όχι”. Υπάρχει λόγος από πίσω αλλά πλέον θεωρώ ότι δεν πρέπει να τα παίρνουμε προσωπικά τα πράγματα. Έχω ακούσει κριτική για τα πάντα, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή. Έχω ακούσει για το πώς παρουσιάζω, για το πώς παίζω στο θέατρο αλλά περασμένα ξεχασμένα! Και τότε δεν έδινα πολύ σημασία σε όλα αυτά αλλά δεν ήξερα ότι μέσα μου κάτι αφήνουν. Έβαζα ένα τείχος και δεν καταλάβαινα ότι με πλήγωναν. Και έχω πληγωθεί και έχω αδικηθεί!».


Και συνέχισε λέγοντας η παρουσιάστρια και ηθοποιός: «Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, όπως και δεν είχα ιδέα και πριν από δύο χρόνια που πάλι έλεγε το συμβόλαιό μου και πάλι πήγαινε καλά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα, είναι κάποια πράγματα που αυτήν την φορά θέλω να τα προσέξω ιδιαίτερα. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω. Έχω ένα άγχος με την εκπομπή γιατί είναι πολλά τα έξι χρόνια. Θα πάει και τον έβδομο και θα αρέσει το ίδιο; Δεν θα ήθελα να με αφήσει αυτό πρώτο. Δεν θέλω ένα παιχνίδι, το οποίο το έχω αγαπήσει και το έχω χτίσει τόσο γερά, να το δω να μαραζώνει… Θα προτιμούσα να έκανα μια παύση, αν με κούραζε. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν βλέπει τα νούμερα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι στο κανάλι θα έχουν κάνει έρευνες και διάφορες μετρήσεις, οπότε όταν κάτσουμε κάτω και τα πούμε σοβαρά για το μέλλον, θα ξέρουν αν τραβά ή όχι. Είναι μια σχέση που κρατά χρόνια, μας δένουν πολλά όχι μόνο το Ρουκ Ζουκ. Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια. Θα κάτσουμε να τα δούμε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !