Νίκος Κοκλώνης: Μετά τη χρεοκοπία μου, μόνο αυτός έμεινε κοντά μου…

0


Στο πρόσωπο που στάθηκε στο πλευρό του, αναφέρθηκε ο Νίκος Κοκλώνης, που βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (21/2) στο «Έλεος».


Ο τηλεοπτικός παραγωγός «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη για τις στιγμές που έφτασε στο… μηδέν της επαγγελματικής του καριέρας. Επίσης, αποκάλυψε τον φίλο που τον στήριξε όταν τα έχασε όλα.


Γνωρίζω έναν Γερμανό, μου είπε αν πιστεύω στο όνειρό μου και ήθελε 20% έκπτωση και σε 15 μέρες τα κατάφερα. Μου λέει: “Μπορείς να μου φέρεις 2000 εισιτήρια για Γερμανία φθηνότερα;” Τα κατάφερα και έλεγα στα 27 μου “Ποιος μπορεί να συναγωνιστεί μαζί μου;”. Βέβαια εγώ δυστυχισμένος. Ήμουν με ένα κουβά παγωτό και δεν είχα ζωή. Ετοιμάζομαι να μπω στο Χρηματιστήριο και μένω ταπί, μηδέν», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Από το μηδέν φτάνω στο Θεό σε 5 χρόνια. Πέρασαν τρία χρόνια που ήμουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο και γίνεται το λάθος, γιατί είχαν έρθει κάποιοι να μπουν στην εταιρεία αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με τους ξένους, και τα χάνω όλα».


«Καθόμουν και κοιτούσα το Central Park από το γραφείο μου και έλεγα: να πέσω ή να πάω στην Αστόρια να πλένω πιάτα γιατί στην Ελλάδα δεν γυρνάω αλλιώς;» τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης και σημείωσε ότι εκείνη την περίοδο είχε 1.600 άτομα προσωπικό στην εταιρεία του.


Όσο για το πρόσωπο που παρέμεινε δίπλα του μετά τη χρεοκοπία , αυτό ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Εννοείται ότι με άφησαν όταν έφτασα στο μηδέν. Εγώ ήμουν από αυτούς που ντρεπόμουν και να τους πάρω τηλέφωνο. Δεν ήθελα να τους πάρω και να μην μπορώ να πάω για φαγητό, σε ένα πάρτι. Ένιωθα αδύναμος, οπότε αποτραβήχτηκα και εγώ. Ο μόνος που ήταν δίπλα μου ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς. Δεν έφυγε, με τα καλά του και τα κακά του ήταν εκεί. Ερχόταν και μου έκανε πλάκα. Μου έλεγε “Έτσι όπως τα έκανες, εκεί να μείνεις. Θα σε βάλω να μαζεύεις τρίχες στο κομμωτήριο”».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !