Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα να λένε ότι θα πάω στο «Πρωινό»

0



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να συζητά για την πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα, για τη θέση του Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και τόνισε πως δεν έχει κάνει καμία σχετική συζήτηση, ενώ ανέφερε επίσης πως αυτό που γίνεται είναι αγενές προς τον Λιάγκα.

«Είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα αυτό το πράγμα που γίνεται. Δεν το κάνω ούτε από κολλητιλίκι ή οτιδήποτε άλλο. Το κάνω από επαγγελματικό σεβασμό, με τον Γιώργο έχουμε μια σχέση απλή», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι αγένεια, όταν αυτός ο άνθρωπος είναι στην ώρα του και στη δουλειά του και δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι κι υπάρχει μια ομάδα που εργάζεται και παίρνει χρήματα από εκεί και πάνε και καλά, όπως πάει το Πρωινό να ακούγεται αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε.



Εξήγησε μάλιστα, πως εφόσον ειδικά δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για την πρωινή ζώνη, δεν θα έπρεπε να λέγονται αυτά και να δημιουργείται άγχος στην ομάδα του «Πρωινού».

«Το θεωρώ πολύ μεγάλη αγένεια και δεν υπάρχει και λόγος να το ξανασυζητήσουμε. Ούτε εγώ έχω συζητήσει με κανέναν για πρωινό. Είναι πολύ κακό αυτό που κάνουν, δεν θα ήθελα να συμβαίνει σε εμένα, οπότε δεν θα ήθελα να συμβαίνει και σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Στα καλά καθούμενα, εκεί που πάει στη δουλειά του, να του λένε ότι του χρόνου δεν θα είσαι; Αν θα είναι ή δεν θα είναι, θα μιλήσει με το κανάλι στο τέλος της σεζόν, θα αποφασίσουν τι θα γίνει και τι θα αλλάξει. Μέχρι τώρα πάντως, δεν έχω μιλήσει με κανέναν για πρωινό», είπε κλείνοντας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !