Υπήρχε εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη από την Acun Medya; Όλο το ρεπορτάζ

0

 


Το J2US επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση το Σάββατο το βράδυ, ωστόσο λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα, κυκλοφόρησε ένα ρεπορτάζ που θέλει την Acun Medya να έχει στείλει εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη για έναν από τους παίκτες του Survivor που φέρεται ότι βρίσκεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες.


Συγκρεκριμένα, όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου την Τρίτη μέσα από το Breakfast@Star: «Έχει γίνει χαμός με τα εξώδικα αυτές τις μέρες. Άλλο ένα εξώδικο είναι αυτό του Acun Ilicali προς τον Νίκο Κοκλώνη, λίγο πριν ξεκινήσει το J2US. Χθες (σ.σ προχθές) απεστάλη το συγκεκριμένο εξώδικό από τον . Το εξώδικο αφορά τον Περικλή Κονδυλάτο και τη συμμετοχή του στο J2US. Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε πάρει μέρος στο Survivor All Star, αποχώρησε και αμέσως μετά ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο J2US. Σύμφωνα με το εξώδικο, λέγεται πως το χρονικό περιθώριο που του επιτρέπει να συμμετάσχει σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, δεν είναι αυτό που μεσολάβησε μέχρι το J2US».


Μία ημέρα μετά, το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από το Happy Day, θέλησε να τοποθετηθεί για τις παραπάνω φήμες και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


Η παρουσιάστρια ήταν κατηγορηματική στα λόγια της, ότι εξώδικο προς τον Νίκο Κοκλώνη δεν υπάρχει και η είδηση δεν ισχύει.


«Θέλω να πω κάτι επειδή το διάβασα και αναπαρήχθη παντού και το ψάξαμε σα κανάλι. Σεν υπάρχει κανέναν εξώδικο παιδιά από την Acun Medya προς τον Νίκο Κοκλώνη για τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου. Τώρα αν κάποιος ξέρει ότι θα έρθει, δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι ο κάθε υποψήφιος και συμμετέχων έχει κοιτάξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Απλά το λέω γιατί κάποιες ειδήσεις στο πλαίσιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ διατυπώνονται και αναπαράγονται. Επειδή είναι κάτι που μας αφορά, ζήτησα από τη Μαίρη να το ψάξουμε γιατί είναι το κανάλι μας, να ξέρουμε τι γίνετε και πως το διαχειριζόμαστε. Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως δεν ισχύει, δεν υπάρχει κανένα εξώδικο. Αν κάποιος έχει φίλη στο δικηγορικό γραφείο που το συντάσσει, τι να σου πω», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν θα μπορούσε να σταλεί εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη, καθώς ούτε το κανάλι του Alpha, ούτε η εταιρία παραγωγής Barking Well, αλλά ούτε και ο ίδιος, έχουν ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμμετέχουν τελικά στον β’ κύκλο του J2US, που κάνει πρεμιέρα στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (18/2)!


Επίσης, σε περίπτωση που θα υπήρχε κάποιο εξώδικο, αυτό δεν θα αφορούσε τον παρουσιαστή και παραγωγό Νίκο Κοκλώνη, αλλά τον εκάστοτε πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο και θα πάρει μέρος σε κάποιο πρόγραμμα το οποίο δεν είναι μέσα σε αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !