Θετικά σχόλια για την κωμωδία «Στα 4»...

1


Η κωμωδία «Στα 4», με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Καλτσή, έρχεται με διπλό επεισόδιο στις 10 Μαρτίου αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Το νέο ΑΝΤ1+ Original είναι μια πρωτοποριακή παραγωγή που γράφει ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία, έχοντας για πρώτη φορά ως βασικό χαρακτήρα ένα άτομο με αναπηρία και τοποθετώντας στο προσκήνιο την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη.

Το επίσημο trailer της σειράς είναι διαθέσιμο εδώ: https://youtu.be/KXxLcweh5F0 και έχει ήδη συγκεντρώσει θετικά σχόλια στα social media για τη φρέσκια προσέγγιση, το ιδιαίτερο χιούμορ και την αμεσότητα με την οποία παρουσιάζει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία.

Η Γεωργία Καλτσή, ακριβώς όπως ο χαρακτήρας που υποδύεται, η Στέλλα, διεκδίκησε την αυτονομία της και έκανε σκοπό της ζωής της να αφυπνίσει την κοινωνία, επιμένοντας ότι αυτό που την καθιστά ανάπηρη δεν είναι το σώμα της, αλλά η αντίληψη των γύρω της.

Η ιστορία

Σου έχουν πει ποτέ ότι είσαι μαχητής της ζωής; Σε έχουν εκθειάσει για τη δύναμη ψυχής σου; Σε έχουν σταματήσει στον δρόμο για να σε πουν ήρωα; Η Στέλλα τα έχει ακούσει όλα αυτά... και τα έχει όλα γραμμένα! Γιατί δεν είναι ούτε «ήρωας», ούτε «έμπνευση». Είναι απλώς μια τύπισσα που αυτοσαρκάζεται, βρίζει, γελάει με καφρίλες, τσαντίζεται με τους γονείς της, ψάχνει έναν γκόμενο που να μοιάζει στον Απόστολο Γκλέτσο και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα όλα αυτά… πάνω στις τέσσερις ρόδες ενός χειροκίνητου αναπηρικού αμαξιδίου.

Μετά από ένα ατύχημα, η Στέλλα καλείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως ανάπηρη γυναίκα, αντιμετωπίζοντας καθημερινά το χάος των αθηναϊκών πεζοδρομίων και του ελληνικού δημοσίου, τα ψευτολυπημένα βλέμματα των περαστικών και τον παραλογισμό των γονιών της, με τους οποίους αναγκάστηκε να μείνει ξανά μετά από χρόνια. Ώσπου μια νύχτα, αγανακτισμένη, παίρνει μια βαθιά ανάσα και αποφασίζει κάνει το μεγάλο βήμα (περίπου)… να ζήσει ανεξάρτητη. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα βρει βοηθό, θα ξαναφορέσει τα αγαπημένα της τακούνια, θα γκομενίσει, θα γίνει viral, θα αλλάξει σπίτι, θα γνωρίσει κι άλλους ανάπηρους ανθρώπους, θα απελπιστεί πού και πού και, τελικά, θα χτίσει τη ζωή της από την αρχή. Και ακόμα κι αν δεν γίνει ο ήρωας που θέλουν οι υπόλοιποι, η Στέλλα θα γίνει η ηρωίδα της δικής της ζωής.

Σενάριο: Θέμης Γκυρτής

Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS

Πρωταγωνιστούν: Γεωργία Καλτσή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελένη Μπούκλη, Δημήτρης Κίτσος, Γιάννης Τσουμαράκης, Αλέξανδρος Πέρρος, Αντώνης Γιαννάκος, Πάνος Ζουρνατζίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Ειρήνη Κοράκη, Πάνος Πουλπαθέλης, Βασίλης Κατσής, Έλλη Δρίβα, Νάνσυ Μπούκλη, Αλέξανδρος Μούκανος, Εριέττα Μανούρη, Δημήτρης Πασσάς, Απόστολος Γκλέτσος


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !