Ως… φλερτ με τον ΑΝΤ1 εκτιμάται από κάποιους ότι ήταν η εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου.
Πάντως στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχουν… τουλάχιστον προς το παρόν… κάποια πρόταση για τον Μουτσινά ο οποίος όμως… φλερτάρει με άλλο τηλεοπτικό σταθμό, εκτός του ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με τον Γρηγόρης Μελάς (newsit) τουλάχιστον προς το παρόν, η εμφάνισή του στον ΑΝΤ1 ήταν μάλλον για ουάν πρόγκραμ σταντ! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις…! Πολλά σχέδια, πολλές αλλαγές…!
4 Σχόλια
Δεν θα παρουσιάσει τελικά το Still Standing;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣοβαρά τώρα; Εσύ ότι διαβάζεις με ερωτηματικά το βγάζεις για σίγουρο;
ΔιαγραφήΔεν έδεσε το γλυκό προηγούμενες χρονιές και η συνεργασία έληξε άδοξα και στη μέση της χρονιάς. Γιατί να δέσει τώρα; Είναι κάποια πρόσωπα που για κάποιο λόγο δεν κολλάνε με κάποια κανάλια. Και είναι άλλα που κολλάνε. Ο Μουτσινάς για μένα είναι ένα πρόσωπο που δεν κολλά με τον ΑΝΤ1 σε αντίθεση με τους Ράδιο Αρβύλα που για κάποιο λόγο αυτό το κανάλι τους ταιριάζει περισσότερο από άλλα παρόλο που έχουν κάνει και αλλού επιτυχία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο θέμα είναι το τι θα του δώσουν να κάνει. Εκπομπή gossip με τη Μπεκατώρου και κυριακάτικο show με τη Μακρυπούλια ήταν λάθος επιλογές για το Μουτσινά ανεξάρτητα ποιο logo είχε πάνω στην οθόνη. Αν κάνουν καλή επιλογή στο τι θα του δώσουν, όπως είχαν κάνει δηλαδή στο open που στη κυριολεξία τον ανέστησαν σαν τηλεοπτικό πρόσωπο τότε δεν νομίζω να έχει σημασία το κανάλι.
ΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com