Κάλλιο αργά παρά ποτέ... λέει ο ΑΝΤ1

2



Κάλλιο αργά πάρα ποτέ. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα του νέου ριάλιτι που μελετά ο ΑΝΤ1 επιθυμώντας να βγάλει στις αρχές της νέας σεζόν.

Στο επίκεντρο του νέου ριάλιτι του ANT1 ορισμένοι celebrities, από διαφορετικούς χώρους, που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μαζί για κάποιο χρονικό διάστημα σε εξωτικά μέρη και να βιώσουν εμπειρίες που ήθελαν αλλά δεν έχουν καταφέρει. Άλλωστε «ποτέ δεν είναι αργά», αφού όπως είναι και ο τίτλος του συγκεκριμένου ριάλιτι «Better late than never» (μετ: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ») και πέντε «βετεράνοι» από διάφορους χώρους συνθέτουν την παρέα του ριάλιτι που θα ταξιδέψει σε άγνωστους για αυτούς εξωτικούς προορισμούς με τις κάμερες να καταγράφουν τις εμπειρίες τους αλλά και τις μεταξύ τους σχεσεις.

Η παρέα ταξιδεύει σε διάφορες χώρες με σκοπό να γνωρίσουν άγνωστους για αυτούς πολιτισμούς, βιώνοντας και τις συνήθειες, τα ήθη και την καθημερινότητα των κατοίκων τους, αλλά και να «σβήσουν» από τη λίστα τους τυχόν επιθυμίες που είχαν και δεν τις έχουν πραγματοποιήσει. Το ταξιδιωτικό αυτό ριάλιτι ξεκίνησε από την Ασία και προβλήθηκε σε πολλές χώρες, ενώ στην αμερικάνικη παραγωγή συμμετείχαν πολύ γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο.

Αυτό επιθυμούν να κάνουν και στον ΑΝΤ1 και για αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει τη «λίστα» με πρόσωπα που επιθυμούν να έχουν σε αυτό το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι.


Ανάμεσα στη μακροσκελή λίστα ξεχωρίζουν τα ονόματα των Πάνου Μιχαλόπουλου, Γιώργου Κωνσταντίνου, Τάσου Χαλκιά, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Νίκου Σαργκάνη, Νίκου Βαμβακούλα, Γιώργου Παρτσαλάκη και Τάκη Βαμβάκίδη.

Βέβαια το ζητούμενο είναι τα μέλη της παρέας να είναι από διαφορετικούς χώρους και να μην γνωρίζονται καλά ώστε οι σχέσεις τους να αναπτυχθούν μπροστά στις κάμερες αποδεικνύοντας αν υπάρχει ή όχι χημεία μεταξύ τους. Το «Better late than never» βρίσκεται αυτή την περίοδο πάνω στο τραπέζι του ΑΝΤ1 και μελετάται προσεχτικά το κοστολόγιό του. 

Αν λοιπόν πάρει την έγκριση να… ταξιδέψει στον αέρα του σταθμού τότε αρχές καλοκαιριού πέντε βετεράνοι celebrities θα ταξιδέψουν σε κάποιον εξωτικό προορισμό και όσα βιώσουν θα τα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις αρχές της νέας σεζόν…!

Πηγή:Γρηγόρης Μελάς newsit

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. θα δεχτουν τα συγκεκριμενα προσωπα να μπουν σε ριαλιτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μιχαλόπουλος απίθανο να δεχτεί. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ριάλιτι αλλά και επειδή αφορά τον ΑΝΤ1. Κατά καιρούς έχει εκφράσει την δυσαρέσκεια του για το κανάλι και για όσα έγιναν στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !