Σειρές του ΑΝΤ1+ πλέον και στον ΑΝΤ1 - Πότε θα κάνουν πρεμιέρα;

12


Τα αγαπημένα ΑΝΤ1+ Original «ΣΕΡΡΕΣ», «Η ΓΕΦΥΡΑ» και «THE FRIEND», που συζητήθηκαν, αγαπήθηκαν και απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές θα προβληθούν στον ΑΝΤ1, ξεδιπλώνοντας  όλη την ιστορία τους.

Συγκίνηση, μυστήριο και χιούμορ μέσα από τρεις μεγάλες παραγωγές του ΑΝΤ1+, που έρχονται για να αγγίξουν το τηλεοπτικό κοινό  με τον μύθο και την πλοκή τους.


Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 21:00 με τη σειρά της Φωτεινής Αθερίδου, «THE FRIEND», η οποία κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00.  



«THE FRIEND»

Όλοι έχουν ανάγκη από έναν φίλο, αλλά όλοι οι φίλοι δεν είναι ίδιοι 

Η σειρά της Φωτεινής Αθερίδου έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί στην πραγματικότητα… όλοι έχουμε ανάγκη από έναν φίλο! Το αγαπημένο ΑΝΤ1+ Original είναι μία πρωτότυπη κωμική και ταυτόχρονα δραματική ιστορία χωρίς ταμπού. Σε μία φωτεινή Αθήνα, ο πρωταγωνιστής της, ο Ορφέας, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου, έχει τον τρόπο του με τους ανθρώπους. Ξέρει πώς να τους γοητεύει και να τους κάνει να του ανοίγουν την καρδιά τους. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του… φίλος επί πληρωμή! Ο Ορφέας αποφεύγει τον έρωτα, ώσπου εισβάλλει στη ζωή του η Πηνελόπη…

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σέργιος Κωνσταντινίδης, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι: Κατερίνα Μαυρογιώργη, Νάνσυ Μπούκλη, Κώστας Μαγκλάρας, Φωτεινή Αθερίδου, Φιόνα Γεωργιάδη, Νίκος Γεωργάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη κ.ά.


«ΣΕΡΡΕΣ»

Η σειρά-ύμνος στη διαφορετικότητα δια χειρός Γιώργου Καπουτζίδη

Οι «ΣΕΡΡΕΣ» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, αποτελούν μια βαθιά επιδραστική σειρά που υμνεί την αποδοχή και τη διαφορετικότητα. Είναι μια από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη, ένα αφήγημα που δίνει βήμα σε όλα όσα αξίζει να ειπωθούν και μοιράζει απλόχερα ελπίδα. Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς. 

Πώς ορίζουν τη ζωή μας οι οικογενειακοί δεσμοί; Πώς πλάθουν τις επιλογές και την προσωπικότητά μας όταν τους πολεμάμε ή όταν τους αποδεχόμαστε; Οι «ΣΕΡΡΕΣ» συμβολίζουν ένα πνευματικό ταξίδι αυτογνωσίας και συμφιλίωσης, μέσα από δρόμους στους οποίους έχουμε όλοι περπατήσει. Ο ήρωας, ο Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Πρωταγωνιστούν: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.



«Η ΓΕΦΥΡΑ»

Οι δολοφόνοι δεν έχουν πατρίδα

Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα, ένα ελληνικό noir με έντονο γεωπολιτικό χαρακτήρα και ένα εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ. Η «ΓΕΦΥΡΑ» είναι η ελληνική μεταφορά της σκανδιναβικής αστυνομικής σειράς «Bron/Broen», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει, ήδη, προσαρμοστεί σε έξι χώρες. Στην έβδομη, ελληνική εκδοχή, με πρωταγωνιστές τον Μπουράκ Χακί και τη Μαντώ Γιαννίκου, η αρχική ιστορία εμπλουτίζεται με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και προσαρμόζεται στα ελληνοτουρκικά δεδομένα. Εδώ, όλα ξεκινούν όταν ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει μια Ελληνίδα και έναν Τούρκο αστυνομικό να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.

Σενάριο / Διασκευή: Κώστας Γεραμπίνης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Άλκη Πολίτη, Nazli Ef Durlu. Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαριτίδης. Πρωταγωνιστούν επίσης: Ακύλλας Καραζήσης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Μούκανος, Δανάη Επιθυμιάδη, Atakan Yilmaz. 

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με το εκτός υπηρεσίας τι γίνεται; Γιατί σε κάποια φάση είχε βγει trailer για καινούργια επεισόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έπιασε ο καημός για το εκτός υπηρεσίας; Το έβλεπες;

      Διαγραφή
    2. κόπηκε το εκτός υπηρεσίας, προφανώς

      Διαγραφή
  2. Για τις Σέρρες να το καταλάβω, αλλά η Γέφυρα και το Friend πότε απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές ρε παιδιά; Μας κοροϊδεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλάρωσε λίγο. Πολύ καλές παραγωγές.

      Διαγραφή
    2. Βρες μου πρώτα εσύ τις διθυραμβικές κριτικές κι ύστερα να χαλαρώσω. Γελάει ο κόσμος...

      Διαγραφή
    3. Χαλαρώστε λίγο. Δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 είναι για να προωθήσουν το πρόγραμμα. Πως κάνετε έτσι μερικοί; Τόσο πολύ σας ενοχλεί ο ΑΝΤ1;

      Διαγραφή
  3. Όπως πάντα ο ant1 λάθος προγραμματισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ΣΕΡΡΕΣ και Η ΓΕΦΥΡΑ είναι πράγματι πολύ καλές παραγωγές. Μπορεί να μην πάνε καλά σε νούμερα μιας και θα έχει σκληρό ανταγωνισμό, αξίζει όμως να τις δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η φανατικά μισους η λατρείας στα σχόλια για τα κανάλια με ξεπερναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !