Survivor: Νέες ημέρες προβολής...

6


Σιγά μην έμενε ο ΣΚΑΪ με τέσσερα επεισόδια Survivor All Star την εβδομάδα! Δεν έχει γίνει ποτέ τα προηγούμενα χρόνια και φυσικά δεν πρόκειται να γίνει ούτε φέτος καθώς είναι και άκρως δύσκολη και ανταγωνιστική χρονιά.


Έτσι, πριν από τις 2 Φεβρουαρίου, το παιχνίδι περιπέτειας του καναλιού του Νέου Φαλήρου προσθέτει και την Πέμπτη στις μέρες προβολής του παιχνιδιού καθώς μέχρι τώρα παιζόταν από Κυριακή έως και Τετάρτη.


Η απόφαση αυτή βάζει φωτιά στο τηλεοπτικό σκηνικό καθώς ουσιαστικά οι αντίπαλοι σταθμοί χάνουν μια “ελεύθερη” και εύκολη μέρα από τη φαρέρτα τους και κυρίως ο ΑΝΤ1 που είχε ποντάρει τα πάντα στο Dragons Den που κάνει πρεμιέρα σήμερα και προβάλλεται κάθε Πέμπτη μετά από την απόφαση του STAR να εντάξει την Παρασκευή στις μέρες προβολής του MasterChef.


Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρών το παιχνίδι του ΣΚΑΪ που κοντράρεται δυνατά με τον “Σασμό” θα περιοριστεί σε πέντε μέρες καθώς την Παρασκευή υπάρχει η κοινωνική σειρά “Στοργή” αλλά και τα Σάββατο το “The Voice” που θα είναι στον αέρα μέχρι τις 8 Απριλίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.


Πηγή: Youfly

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί δεν το βάζουν κάθε μέρα; Έτσι βρε αδερφέ να μπεί καλά στο πετσί μας και να μην ξεκολλάει από πάνω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα όμως δεν μου αρέσει γιατί είναι περισσότερο σκούπιδοριάλιτι, παρά αγωνιστικό ριάλιτι, κι εσύ μιλάς και λες: Γιατί δεν το βάζουν κάθε μέρα; Έτσι βρε αδερφέ να μπεί καλά στο πετσί μας και να μην ξεκολλάει από πάνω μας, το Survivor είναι μια κατηγορία από μόνο του, μια καμένη πατάτα, Ξύπνηστε πια και επιτέλους πάρτε το πια απόφαση, ο υπόλοιπος κόσμος Ξύπνησε, Ξύπνηστε πια και εσείς, κανένας δεν θέλει να βλέπει Survivor, τώρα πια.

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβες ότι το λέω ειρωνικά; Εννοείται πως είναι σκουπιδοριάλιτι εννοείται πως δεν το παρακολουθώ και εννοείται ότι προτιμώ να βλέπω και να στηρίζω σειρές.

      Διαγραφή
  2. Αυτο απλα θα αποδυναμωσει το survivor. Θα ριξει τα νουμερα και τις αλλες μερες αφου θα ξεχειλωσει στο μονταζ. Ουτως ή αλλως φαινεται και μεσα στη βδομαδα. Η κυριακη ειναι η δυνατη του μερα και μετα μερα με τη μερα ξεφουσκωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΚΑΪ θα το παίξει και την Πέμπτη, ντροπή και Αισχος, τώρα σίγουρα θα πατώσει, εγώ θα το έλεγα κακή επιλογή.

      Διαγραφή
  3. Αηδία καταντησε ο ΣΚΑΪ με το Survivor όλο καβγάδες και ίντριγκες, ψευτοφιλιες, έρωτες, υποκρισία και οι ίδιοι άνθρωποι είναι φίδια κολομβα. Αισχος, μιλάμε ότι πιο απαράδεκτο έχω δει ποτέ στην ζωή μου, πράγματικα δεν το πιστεύω ότι θα παίξει και την Πέμπτη, που για το κανάλι είναι μέρα νεκρή, στο μέρος που κάθε πέμπτη βράδυ έπαιζε ελληνικές ταινίες, και τώρα δεν υπάρχει, το καταργήσανε και αυτό, γιατί;, για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης!, καλά τώρα σιγουρα θα πατώσει.., Εγώ ξέρεις τι λέω ότι καλύτερα να συνεχίσουν να δίνουν την σκυτάλη στις ελληνικές ταινίες της Φίνος φιλμ και της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, γιατί μια χαρά είναι η prime time ζώνη της πέμπτης, και χωρίς αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !