Survivor All Star: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες λίγο πριν την πρεμιέρα

3


Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την έναρξη του Survivor All Star το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.


Το πρωί της Παρασκευής 6/1, μέσα από το “Πρωινό μας” παρουσιάστηκαν τα πρώτα πλάνα από όσα θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και το πάρτι υποδοχής που έγινε προς τιμήν των παικτών.


Όλοι οι παίκτες φόρεσαν επίσημα ενδύματα και διασκέδαζαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου λίγο πριν βάλουν τα αθλητικά τους και ριχτούν στους στίβους μάχης.




Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τόλμη και Γοητεία το κάνανε; Ακριβά ρούχα, κοστούμια, φορέματα, ρολόγια, κοσμήματα, οι πρωταγωνιστές πίνουν ακριβή σαμπάνια πάνω σε ένα υπερπολιτελές σκάφος, ζευγάρια και οικογένειες έτοιμες να "βγάλουν" η μία το μάτι της άλλης άλλα και πρώην ζευγάρια και συμφωνίες χιλιάδων ευρώ συνθέτουν το παζλ της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ που θα καθηλώσει...
    Ξέρει ο Τούρκος τι κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια καθημερινή σειρά και πράσινα άλογα; , που το κάνανε σαπουνόπερα, μεγάλη πατάτα, θα είναι το all star, αλλά η παραγωγή δεν την νοιάζει, που νομίζει ότι θα κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης απέναντι στην Μυθοπλασία, μα θα πατώσει και αυτό, όπως πάτωσαν και άλλα ριάλιτι, αλλά ο ΣΚΑΪ επιμένει, μα στο τέλος η μυθοπλασία θα είναι ο πραγματικός νικητής, όπως πάντα.

      Διαγραφή
    2. Περισσότερο σασπένς θα έχει αυτό το Survivor με τα τόσα (νυν και πρώην) ζευγάρια,τις έχθρες πρώην συμπαικτών και τις διαφορετικές οικονομικές συμφωνίες παρά ο Σασμός, η Ελιά και το Αυτή η Νύχτα Μένει που κινούνται σεναρικά σε ρυθμούς χελώνας.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !