Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον ΣΚΑΪ, το Survivor All Star και τη Σκορδά

1


Το spoiler που έδωσε χθες 9/1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Survivor All Star έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με την Ελένη Μενεγάκη να το σχολιάζει στη σημερινή εκπομπή.


Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της, αναρωτήθηκε αν έχει ιδιαίτερη σχέση με την εταιρία παραγωγής, τον ΣΚΑΪ ή τη Φαίη Σκορδά.


«Στο λίγο που κυκλοφόρησα εχθές, μου είπαν όλοι “καλά ρε συ, ο ΣΚΑΪ τα δίνει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο;”. Παιδιά, αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την Acun Medya, με τον ΣΚΑΪ γενικότερα, με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και αυτή τι; Το δικό της θέμα θα το έδινε σε σένα; Ρε συ, όλοι τα είπαν λάθος και εσύ τα είπες σωστά… Ξέρεις τι μου είπαν; Να τον βγάζεις κάθε μέρα να λέει τα spoilers. Λέω εγώ “ποια; Του μυαλού του; αφού νομίζω ότι ήταν έμπνευσή του”.


Λέω “δεν μπορεί”. Και με τη Φαίη να μιλούσε, θα έδινε το spoiler στον Δημήτρη που δουλεύει στο Mega και δεν θα το έδινε στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ; Καλό είναι, θα είσαι το spoiler της ημέρας. Κι άμα το πετύχεις…» είπε η Ελένη Μενεγάκη.


«Εξάντλησα εκεί όλο μου το γούρι και δεν μου έτυχε μετά το φλουρί» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.  

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μηπως ουτε το Survivor μπορει να σωσει τη Σκορδα;Μηπωςκαι η ιδια κανει λαθος που επενδυει σε τοσο μεγαλο βαθμο στα δηθεν αποκλειστικα και μονοπωλει το χρονο της εκπομπης της με αυτο το θεμα;Πολυ μονοφαγια επεσε στην εκπομπη της Σκορδα και ο κοσμος βαρεθηκε απο την πρωτη εβδομαδα και στραφηκε αλλου απο οπου ακουει τα ιδια θεματα με καλυτερο τροπο.Ας προβληματιστει για τη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !