Τζέιμς Καφετζή: Μου έκανε εντύπωση που με έβαλαν στο τρέιλερ για το Survivor all star - Δεν θέλω να μπω στο Survivor all star

0



Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για το All Star, τον Τριαντάφυλλο και τον Acun Ilicali.

«Δεν θέλω να μπω στο Survivor all star, αν υπήρχε μία περίπτωση να το κάνω, δεν θα ήταν από την αρχή, οι δύο πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι. Το Survivor ήταν το μέσο για να με γνωρίσει ο κόσμος και να κρίνει αν με συμπαθής ή όχι.

Μου έκανε εντύπωση που με έβαλαν στο τρέιλερ για το Survivor all star, γιατί στον τελικό δεν είχαν δείξει ούτε ένα πλάνο μου. Το καλοκαίρι συνάντησα τον Γιώργο Λιανό και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να πάρω μέρος στο Survivor all star. Αν έμπαινα τώρα στο παιχνίδι, θα ξενέρωναν όλοι γιατί ο κόσμος με αγαπάει», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.


Ο Τζέιμς Καφετζής είπε στη συνέχεια: «Όταν προσπάθησαν να με μεταπείσουν για να μην αποχωρήσω μου έδιναν περισσότερα χρήματα από αυτά που δίνουν τώρα στους παίκτες. Δεν εξαγοράζονται όλα με τα χρήματα. Εμένα δεν με έπιασαν ποτέ με κινητό.

Όταν έφυγα, ο Acun τούς είχε πει να μην αναφέρουν ξανά το όνομά μου. Ο Τριαντάφυλλος θέλει να πάει αλλά όχι με λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε όταν συμμετείχε. Πρόπερσι έπαιρνε 5.500 ευρώ την εβδομάδα και φέτος του είπαν 5.000».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !