Survivor All Star: Οι παίκτες μας αποχαιρετούν μέσα από τα social media

0

 


Το Survivor all star αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Τα ονόματα των παικτών που θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο έχουν γίνει ήδη γνωστά, με τους ίδιους να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης.


Τα επόμενα 24ωρα, θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο και θέλησαν να μας αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, ορισμένοι παίκτες έστειλαν τα τελευταία τους μηνύματα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.


Ευρυδίκη Βαλαβάνη


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε να αποχαιρετήσει τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο από το τρέιλερ, το οποίο συνόδευσε γράφοντας: «Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει.. Μία νέα πρόκληση έρχεται.. και ένας νέος στόχος έτοιμος να επιτευχθεί. Πάμε ΔΥΝΑΤΑ!».



Ηλίας Μπόγδανος


Με μια φωτογραφία με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους διαδικτυακούς του φίλους ο Ηλίας Μπόγδανος, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.


«Το σήμερά μου, το αύριο μου, και το για πάντα μου».



Κατερίνα Δαλάκα


Η Κατερίνα Δαλακά που θα διαγωνιστεί για τρίτη φορά στο Survivor, ανέβασε μια φωτογραφία της από το παιχνίδι και στη λεζάντα της έγραψε: ''Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο . Ένα δύσκολο αλλά όμορφο ταξίδι ξεκινάει , ευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα στήριξης . Ελπίζω να σας χαρίσουμε όμορφους αγώνες. Καλή επιτυχία σε όλους και να επιστρέψουμε υγιείς''.



Κωνσταντίνος Βασάλος



O Κωνσταντίνος Βασάλος αρκέστηκε να δημοσιεύσει μόνο μια φωτογραφία του από την ημέρα του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.



Ηλίας Γκότσης


«Υπάρχει φως ακόμα και στα πιο σκοτεινά μέρη», ήταν η φράση που επέλεξε ο Ηλίας Γκότσης να κάνει στην τελευταία του ανάρτηση.



Βρισηίδα Ανδριώτου


«Καλή χρόνια σε όλους! Εύχομαι το καινούργιο έτος να φέρει στον κάθε ένας σας αυτό που πραγματικά λαχταράει! Σας αποχαιρετώ! Φεύγω πάλι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι θα κάνω τα πάντα για να το διασκεδάσω αλλά και να κάνω την οικογένεια μου και εσάς που με στηρίζετε περήφανους! Μια εμπειρία πολύ δυνατή, μια εμπειρία που ο κάθε ένας μας επιλέγει να το ξανά ζήσει! Θα τα πούμε ξανά όταν γυρίσω! Φιλιά σε όλους!», έγραψε η ίδια.



Στάθης Σχίζας


«Deja Vu. Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Άγνωστο τότε… Γνωστό τώρα… Εμπειρία τότε… Πόλεμος τώρα… Το παιχνίδι ξεκινάει… Ο καλύτερος ας νικήσει…», ήταν το μήνυμα του Στάθη Σχίζα ο οποίο δημοσίευσε μια φωτογραφία από την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor. Να σας θυμίσουμε μάλιστα πως βγήκε νικητής στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης.


Σπύρος Μαρτίκας


«Tο εσωτερικό σθένος του ανθρώπου μπορεί να τον υψώσει πάνω από την εξωτερική μοίρα του! Μέσα από τις πικρές μάχες για αυτοσυντήρηση και επιβίωση μπορεί να λησμονήσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια του ! Ας επιτρέψουμε στην ιστορία να επαναλάβει τα λάθη της ! Καλό μας ταξίδι!», έγραψε κάτω από το βίντεο του, ο Σπύρος Μαρτίκας.



Στέλλα Ανδρεάδου


''Ίδιος προορισμός , νέο ταξίδι!! 🌴

Ίδιες αγωνίες , νέες προκλήσεις!!🎯

Ήρθε η στιγμή να ξανά ζήσω το όνειρο, αυτή τη φορά πιο δυνατή και έτοιμη από ποτέ, παραμένοντας πιστή στις αξίες και τα ιδεώδη μου.

Ευχαριστώ από καρδιας για την στηριξη και την αγάπη σας και δεσμεύομαι να δωσω το 101% του εαυτού μου, δικαιώνοντας τις προσδοκίες σας!!

Survivor All Star I’m Ready!! 🫵🌴🥥🌟'', έγραψε η παίκτρια.



Γιώργος Ασημακόπουλος


Ο Γιώργος Ασηκόπουλος πόσταρε μια selfie του και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευημερία !! Ένας νέος κύκλος σε λίγες ώρες αρχίζει…».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !