Το My Style Rocks κάνει σήμερα πρεμιέρα

6


Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της πιο stylish ψυχαγωγικής εκπομπής στον ΣΚΑΪ. Σήμερα στις 17.00 η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχεται την κριτική επιτροπή και τις εννέα διαγωνιζόμενες στο ανανεωμένο πλατό του My Style Rocks για το πρώτο catwalk της σεζόν!

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης βρίσκονται στις θέσεις τους για να αξιολογήσουν τις επιλογές των διαγωνιζομένων για την πρώτη τους εμφάνιση.

Οι εννέα διαγωνιζόμενες έχουν προετοιμάσει την πιο δυναμική τους εμφάνιση, ένα δικό τους concept που μας ταξιδεύει σε κάθε μέρος του κόσμου! Σίγουρες για τις επιλογές τους και έτοιμες να τις υπερασπιστούν. Ποιες θα καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή;

Έντονες προσωπικότητες με άποψη για τη μόδα ξεδιπλώνονται στην πρεμιέρα του My Style Rocks μέσα από ευφάνταστα look και… σκληρές απαντήσεις!


Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αηδία καταντησε ο ΣΚΑΪ με τα ριάλιτι όλο καβγάδες και ίντριγκες.., Εγώ ξέρεις τι λέω ότι καλύτερα να συνεχίσουν να δίνουν την σκυτάλη στις ελληνικές ταινίες της Φίνος φιλμ και της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, γιατί μια χαρά είναι η απόγευματινη ζώνη, και χωρίς αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΚΑΪ από κανάλι της υπομονής και γενναιοδωρίας έγινε κι αυτό σαν τα άλλα.
    Ενώ τα προηγούμενα χρόνια έδωσε τρομερές ευκαιρίες σε προγράμματα όπως Ειδήσεις με τη Σία Κοσιώνη, Μεσημβρινό Δελτίο, Καλό Μεσημέρακι, Love It, Μόλις χθες, το δαπανηρό Survivor (σεζόν 1) που όλα ξεκίνησαν τον πρώτο χρόνο τους με παγερά μονοψήφια και πλέον κοντεύουν να κλείσουν 10ετία στον αέρα με δικό τους κοινό πέρυσι έκοψαν Μαλεσκου χωρίς δεύτερη σκέψη, εξαφάνισαν τον Γεώργιου, το Λόγο Τιμής και τώρα τη Άγρια γη.
    Εντωμεταξύ το κανάλι αυτό πέρυσι από αρχές 2017 και μετά έκανε για δύο μήνες νούμερα τηλεθέασης σερί πάνω από 12% σε σύνολο και πάνω από 9% στο νεανικό όμως στο ΣΚΑΪ οποίο προγράμμα χτυζουν το σταμάτησαν πριν κλείσει η σεζόν και έβαλαν στη θέση του το ότι διποτε τους κατεδει στον εγκέφαλο, με ελληνικές ταινίες την βγάλαμε όλο το καλοκαίρι.
    Αυτό είχε ως συνέπεια όταν το Survivor επέστρεψε πρώτο στα μέσα Ιανουαρίου είχε επιτυχία, και στο τέλος εχάσε όλο το κοινό του καθώς νικήθηκε από την Μυθοπλασία. Ενώ το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι, όλα τα υπόλοιπα daytime προγράμματα παίζουν χωρίς διακοπή σε (Ε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραπάνω σχόλιο αποτελεί δικό μου γραπτό λόγο κάτω από δημοσίευση που αφορούσε τον τηλεοπτικό σταθμό STAR πριν 2 εβδομάδες σε άρθρο για την πρόωρη ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς Τρία Μίλια. Ο χρήστης εδώ έκανε copy paste και όπου STAR έβαλε ΣΚΑΪ και άλλαξε τους τίτλους των προγραμμάτων που ανέφερε το σχόλιο μου και τη χρονική περίοδο.

      Διαγραφή
    2. Κατερίνα Στικούδη που είσαι;

      Διαγραφή
    3. Άμα θες να ξέρεις το έκανα copy paste, γιατί έβγαλα το παράπονο μου, για να βάλουν στην απογευματινή ζώνη άλλο ένα τρας ριάλιτι, το My Style Rocks το οποίο παλιά είχε επιτυχία, τωρα το απεχθάνομαι, αφού τα ριάλιτι τώρα πια είναι βαρετά, η συνταγή επιτυχίας έχει καταστραφεί από την Μυθοπλασία, ο κόσμος Ξύπνησε, αλλά και πάλι το κανάλι δεν λέει να καταλάβει.

      Διαγραφή
  3. Όχι καλύτερα ο ΣΚΑΪ να Σταματήσει φέτος να επενδύει στα ριάλιτι και να βρουν νέα σειρά, η τουλάχιστον να συνεχίσουν να δίνουν την σκυτάλη στις ελληνικές ταινίες της Φίνος φιλμ και της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !