Στο MEGA είδαν οι τηλεθεατές την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης

0


Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου η ενημέρωση στο MEGA χτύπησε κόκκινο με την δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος της ημέρας, την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Το MEGA επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη δυναμική του ενημερωτικού του τομέα με 2.624.000 τηλεθεατές οι οποίοι παρακολουθήσαν έστω για 1’ λεπτό τις εξελίξεις της ημέρας.

Από τις 11 το πρωί, που το πρόγραμμα διαμορφώθηκε λόγω της έκτακτης επικαιρότητας έως και τις 18:30 που ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο απόλυτος αριθμός τηλεθεατών κατά μέσο όρο ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο (536.000) και η πρωτιά στα ποσοστά εξασφαλίστηκε με 22,1% στο σύνολο του κοινού και 21,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Αναλυτικά οι δύο μεγάλες ενημερωτικές ζώνες κατέγραψαν τις εξής πρωτιές :  

Από τις 11:00 η Δώρα Αναγνωστοπούλου ανέλαβε την μετάδοση της έκτακτης επικαιρότητας και το MEGA εξασφάλισε με άνεση την πρωτιά, έναντι όλων των προγραμμάτων του ανταγωνισμού, με ποσοστό 21% στοδ υναμικό κοινό 18-54, 20,5% στο σύνολο του κοινού και μέσο όρο τηλεθεατών 439.000.  

Στις 15:30 τη σκυτάλη πήρε η ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο που εκτόξευσε τα ποσοστά τηλεθέασης, με 25,6% στο σύνολο, 22,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 729.000 τηλεθεατές. Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA κατέγραψε, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου την υψηλότερή της απόδοση από την αρχή της σεζόν.

Το Κεντρικό Δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση επίσης παρέμεινε πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16,2%, απέναντι σε όλα τα δελτία της ημέρας ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Τις ειδήσεις του MEGA παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 583.000 τηλεθεατές.  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !