MasterChef: Οι τρεις chefs έδειξαν ότι είναι ακόμα καλύτεροι από τις άλλες χρονιές

1



Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει την κριτική του για το MasterChef που έκανε πρεμιέρα χθες στο STAR για ακόμα μια χρονιά.

Έχω διατυπώσει πολλές φορές την άποψη, πως από τα λεγόμενα ριάλιτι ασφαλώς κάποια ξεχωρίζουν γιατί ποτέ δεν είναι κακό ένα είδος, κακοφτιαγμένες και επικίνδυνες μπορεί να είναι κάποιες από τις εκπομπές αυτιού του είδους. Έχω πει επίσης ότι από τις άλλες εκπομπές που κυκλοφορούν ασφαλώς ξεχωρίζουν οι εκπομπές με μάγειρες και υποψήφιους μάγειρες και οι εκπομπές που διαγωνίζονται για να γίνουν μοντέλα – έστω και προς αποφυγή – γιατί τουλάχιστον οι συμμετέχοντες αγωνίζονται για μια ευκαιρία σε ένα υπαρκτό επάγγελμα. Και ένα τρίτο που έχω πει, πολλές φορές είναι πώς σε τέτοιες εκπομπές αλλά και σε όλες τις εκπομπές όταν δεν είναι μυθοπλασία και ειδικά όταν πρόκειται για επιτροπές και κλπ είναι σημαντικό να συμμετέχουν άνθρωποι που το πρόσωπο τους και μόνο όπως και το όνομα τους να δηλώνει ντε φάκτο ένα κύρος για αν έχει η γνώμη τους μια βαρύτητα.

Τα έλεγα μέχρι φέτος αυτά μέχρι πρότινος και για το GNTM λόγω της παρουσίας της γοητευτικής όσο και έγκυρης Βίκυς Καγιά, αλλά μετά -δεν ξέρω ποιανού ιδέα ήταν αυτό – ξαφνικά στην εκπομπή εμφανίστηκε εκείνη με τα φρύδια σαν ιμιτασιόν της Φρίντα Κάλο και η εκπομπή έγινε κουγκί, γιατί βέβαια και το πιο μικρό σαχλό μπορεί να τινάξει στον αέρα οποιαδήποτε σοβαρότητα…

Οι τρεις chefs έδειξαν ότι είναι ακόμα καλύτεροι από τις άλλες χρονιές

Ευτυχώς στο MasterChef χθες στο STAR δεν είδα να εμφανίζεται τέτοιο κρούσμα τηλεοπτικού κορονοϊού, και οι τρεις μάγειροι ή Chef όπως τους λένε πλέον αλλά εγώ προτιμώ το μάγειροι, είναι εκεί και μάλιστα με την πείρα αυτών των τελευταίων ετών και έχουν γίνει καλύτεροι απ’ όταν πρωτοξεκίνησαν, είναι πιο χαλαροί, δεν διστάζουν να δείξουν το χιούμορ τους, την ανθρωπιά τους, τα συναισθήματά τους τέλος πάντων. Δεν αισθάνονται την ανάγκη να παίξουν ένα ρόλο παρά τον εαυτό τους και αυτό τους δίνει κάτι ξεχωριστό και απέναντι στους τηλεθεατές αλλά και απέναντι στους διαγωνιζόμενους.


Έχω ξαναγράψει πως ένας σεφ δεν είναι όπως ένα μοντέλο, που αποκτά το κύρος τους άμα τη εμφανίσει που λένε. Είναι δύσκολο όλη η Ελλάδα να έχει φάει και όχι μόνο μια φορά από όλους τους σεφ που εμφανίζονται στην ελληνική τηλεόραση και να έχει αποκτήσει σεβασμό για αυτούς, σε αυτές τις περιπτώσεις το θέμα είναι πόσο πείθει κάποιος με την παρουσία και τα λόγια του σχετικά με το πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Και βέβαια κάποιες φήμες σχετικά με το που έχει δουλέψει κλπ κλπ…

Ιωαννίδης, Κοντιζάς και Κουτσόπουλος έχουν κερδίσει το παιχνίδι εδώ και καιρό
Σε αυτόν τομέα οι συγκεκριμένοι τρεις του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν κερδίσει το παιχνίδι εδώ και καιρό χωρίς να χρειάζεται μάλιστα να κάνουν θεατρινίστικες ιστορίες και να βρίζουν τον κόσμο όπως κάποιοι άλλοι …


Το MasterChef που ξεκίνησε χθες διαθέτει όπως πάντα μια καλή παραγωγή, τους τρεις κριτές του που όπως είπα είναι σαφέστατα καλύτεροι, -νομίζω μάλιστα πως ο κύριος Κοντιζάς απέκτησε περισσότερα μαλλάκια- και προς το παρόν φαίνεται πως οι υποψήφιοι με τις άσπρες και μαύρες ποδιές έχουν διαλεχτεί όχι με τα πονηρά κίνητρα ενός ριάλιτι.

Πηγή: youfly

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αμάν πια το Star, Αηδία καταντησε το ριάλιτι όλο τα ίδια, Μαγειρική και τίποτα άλλο, τίποτα δεν άλλαξε στο master chef, οι αλλαγές πηγαινουν περίπατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !