H «ΕΔΕ» του Ατζούν για τα spoiler του «Survivor All Star »...

0



Ενώ το «Survivor All Star » προς το παρόν και χωρίς υπολογίσιμο αντίπαλο επελαύνει στους πίνακες τηλεθέασης ο προβληματισμός είναι έντονος σε Μαρούσι (έδρα της Acun Medya Ελλάδος), Φάληρο, Κωνσταντινούπολη αλλά και Aγιο Δομίνικο. Κάποια πρώτα πολύ δυνατά spoiler όπως η οικειοθελής αποχώρηση της Ανδριώτου και η έξοδος μετά από απόφαση του κοινού του Περικλή Κονδυλάτου από το ριάλιτι επιβίωσης βγήκαν στον «αέρα» αντίπαλων τηλεοπτικών σταθμών.


Σαφώς και υπάρχει περιορισμός όσον αφορά στη μετάδοση πληροφοριών από το «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά ωστόσο τα ρεπορτάζ που παρουσιάζουν άλλες εκπομπές για το «Survivor» και κυρίως η «Super Κατερίνα» του Alpha και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έχουν πλούσιο παρασκήνιο και έχουν αναπτύξει δυναμική η οποία αποτυπώνεται στο Twitter αλλά κυρίως στους πίνακες τηλεθέασης. Ενώ τη Δευτέρα το «Πρωινό μας» ανέβηκε στην 3η θέση της πρωινής κούρσας με 14,1% στο δυναμικό κοινό, την Τρίτη υποχώρησε και πάλι σε χαμηλό μονοψήφιο 6,2% καταλαμβάνοντας την 5η θέση ενώ ίδια ήταν και η εικόνα στην τηλεθέαση της Τετάρτης με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά να σημειώνει 7,3% καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Oπως είναι φυσικό ο ΣΚΑΪ θορυβήθηκε και ταυτόχρονα ενοχλήθηκε από τις πολλές διαρροές ενώ στον Άγιο Δομίνικο ήδη σύμφωνα με το reader, γίνεται έρευνα με εντολή στενής συνεργάτιδας του Ατζούν Ιλίτζαλι προκειμένου να εντοπιστούν οι πληροφοριοδότες. Σε αυτή την περίπτωση η απόλυση θα είναι άμεση όπως άλλωστε είχε συμβεί και στο παρελθόν. Δημοσιογράφος που είχε αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν από πρωινή εκπομπή, εργάστηκε στο «Survivor» διαρρέοντας στους πρώην εργοδότες του εμπιστευτικές πληροφορίες. Απομακρύνθηκε και λίγο καιρό αργότερα επέστρεψε στην πρωινή εκπομπή από την οποία είχε φύγει μερικούς μήνες νωρίτερα. Σημειώνεται πως η σύμβαση που έχουν υπογράψει όλοι οι εργαζόμενοι στο «All Star Survivor» συμπεριλαμβάνει πολύ αυστηρή ρήτρα εχεμύθειας για τα τεκταινόμενα στον Άγιο Δομίνικο. Η παραβίασή της επιφέρει συνέπειες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !