Γιάννης Μπέζος για τη συνεργασία με παίκτες ριάλιτι: «Σαν να μου ζητάτε να φάω φαγητό από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να μαγειρεύει»

0


Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής που παρουσιάζει στο OPEN, με τίτλο «Ότι αγαπώ». Ο ηθοποιός επιπλέον σημείωσε αν θα συνεργαζόταν με ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί και προέρχονται από τον χώρο των ριάλιτι.

Μιλώντας για τη μουσική εκπομπή του ανέφερε: «Δεν το ξέρω εάν θα συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν. Θετικότατο με βρίσκει η συνέχιση της, εάν είναι κάτι που μπορεί να συνεχιστεί με τις προϋποθέσεις αυτές που ισχύουν τώρα και δεν βλέπω λόγο να αλλάξουν, πολύ ευχαρίστως. Βεβαίως και την απολαμβάνω γιατί, εάν δεν την απολαύσω εγώ, δεν έχει κανένα νόημα να την κάνω».

Όσον αφορά στον ρόλο του παρουσιαστή: «Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ο ρόλος του παρουσιαστή. Δηλαδή είναι πράγματα τα οποία θα έλεγα ότι είναι πιο απλά από όσο συνηθίζουμε να δίνουμε βάρος αλλά βεβαίως απαιτεί μια σχετική προετοιμασία και κυρίως εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο τρόπος που μιλάμε και το τι λέμε όταν βγαίνουμε».

Για το αν ένας καλός ηθοποιός μπορεί να είναι και καλός άνθρωπος, ξεκαθάρισε: «Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν σκοτεινό εαυτό και έναν εαυτό ο οποίος είναι ευλογημένος. Από την ώρα που γεννιόμαστε υπάρχει αυτό. Η διαχείριση του εαυτού μας είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και πολύ μεγάλη που δεν έχει να κάνει ούτε με την τέχνη ούτε με το επάγγελμα μας. Έχει να κάνει πιο πολύ με το πως αντιλαμβάνεσαι τη ζωή».

Τέλος, μίλησε για το αν θα συνεργαζόταν επαγγελματικά με κάποιον άνθρωπο που έρχεται από ριάλιτι παιχνίδι: «Δεν χρειάζεται να απαντήσω. Είναι αστεία πράγματα. Δεν χωράει απάντηση. Είναι σαν να μου ζητάτε να φάω φαγητό από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να μαγειρεύει. Δεν υπάρχει περίπτωση».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !