Τι θα γίνει με τα τηλεπαιχνίδια στην ΕΡΤ την προσεχή σεζόν;

1


Η τύχη των τηλεπαιχνιδιών ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου προβληματίζει την ΕΡΤ, που φαίνεται να έχει διάθεση ραγδαίων αλλαγών.

Από τα συνολικά τρία τηλεπαιχνίδια που μεταδίδονται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, τα δύο μπαίνουν σε φάση ολοκλήρωσης. Το «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή, που πέρασε από σαράντα κύματα λόγω δυσκολιών με την εταιρεία παραγωγής δεν φαίνεται να απαλλάσσεται από τα προβλήματά του.

Πολύ θετικές είναι οι εντυπώσεις από τον Νίκο Κουρή, με τον οποίο στόχος είναι να βρεθεί φόρμουλα άλλης συνεργασίας πιθανόν σε νέο τηλεπαιχνίδι.


Αντίστοιχα, ο «Αδύναμος κρίκος» με τονΤάσο Τρύφωνος που μεταδίδεται καθημερινά στις 19:00 στην ΕΡΤ1, ξεκίνησε με μίνιμουμ 120 επεισόδια, με στόχο να πάρει και επιπλέον πακέτο κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά τελικά θα περιοριστεί στον αρχικό σχεδίασμά. Τα επεισόδια θα ολοκληρωθούν μέσα στον Μάρτιο, ενώ δεν προβλέπεται, για την ώρα, ανανέωση για την προσεχή σεζόν.

Θετικές εισηγήσεις συγκεντρώνει το τρίτο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο, που εξετάζεται σοβαρά για να πάρει «εισιτήριο» για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ από τον Οκτώβριο.

Πηγή:Real

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θεωρώ πως το τηλεπαιχνίδι που αξίζει να πάρει το πράσινο φως για Β' κύκλο είναι το "Πες την λέξη" του Καραμιχου. Έχει γρήγορη ροή, ωραία παιχνίδια και προσφέρει χαλάρωση τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !