Ο Νίκος Μουτσινάς «ζήλεψε» τα συμβόλαια των Ράδιο Αρβύλα – «Έρχονται κάθε τόσο σαν τις εκπτώσεις»

0


Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στον «αέρα» του Ant1 το βράδυ της Δευτέρας (16/01) και με το… καλησπέρα ανακοίνωσαν και πότε θα σταματήσει η εκπομπή.


 Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν στις οθόνες μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πότε θα ρίξει αυλαία για φέτος η εκπομπή τους: «Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι. Σήμερα είχε αποφασίσει ένας ψυχίατρος, αν δεν κάνω λάθος, κι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η τρίτη Δευτέρα του πρώτου μήνα του χρόνου, είναι η πιο καταθλιπτική Δευτέρα σε όλη την χρονιά και για αυτό ονομάζεται Blue Monday. Είναι το επεισόδιο 20 της φετινής σεζόν για το Ράδιο Αρβύλα και θα είμαστε στον αέρα μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου» είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα φυσικά σχολιάστηκε από τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Τρίτης (17/01).

«Το νιώθω. Βουίζουν τα αυτιά από το κρύωμα και αυτά που είπε ο Κανάκης. Θα κάνουν 5 εκπομπές; Αν μας παρακολουθεί κάποιος γνωστός του Κανάκη ή ο ίδιος ο Κανάκης, ποτέ δεν ξέρεις, στείλε μου στο mail μου ή στο Instagram το συμβόλαιο να πάω να το υπογράψω την επόμενη φορά! Τι ωραίο! Αυτοί σαν τις εκπτώσεις έρχονται, κάθε τόσο. Αυτά είναι συμβόλαια!» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.


Σχόλιο: Έτσι είναι Νίκο μου όταν κάνεις νούμερα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !