Αγωγή σε Λιάγκα και Σκορδά...

0Αγωγή εις βάρος της Φαίης Σκορδά, του Γιώργου Λιάγκα και των υπολοίπων συντελεστών της εκπομπής «Το Πρωινό» για την περσινή τηλεοπτική σεζόν, έκανε ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.


Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, τόσο οι δύο παρουσιαστές, όσο και οι Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Κέλλυ Χεινοπώρου «συκοφάντησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητα και την τιμή του», σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και γι’ αυτό τον λόγο τους ζητάει 500 χιλιάδες ευρώ.


«Υπέπεσαν στις 30-05-2022, 31-05-2022, 01-06-2022 , 02-06-2022 σε ποινικά , αστικά όσο και πειθαρχικά αδικήματα τα οποία και τέλεσαν εις βάρος μου δια του τύπου- δημόσια σε πανελλαδική απευθείας μετάδοση, σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, εκπομπή που προβλήθηκε στην Ευρώπη και στην Αμερική, όπως και στο διαδίκτυο και στην οποία με συκοφάντησαν, με προσέβαλαν βάναυσα την προσωπικότητά μου την τιμή και την υπόληψή μου τιμή» αναφέρει αρχικά ο κ. Θεοδωρόπουλος, διευκρινίζοντας πολύ αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους τους υποβάλλει αγωγή.


«Ζητώ να γίνει δεκτή η αγωγή μου ως προς το σύνολο της. Να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον να καταβάλλουν αποζημίωση για την ηθική μου βλάβη εκ της παράνομης εις βάρος μου συμπεριφοράς το ποσό των 500.000 Ευρώ και ειδικότερα για τις αναφερόμενες στο ιστορικό της παρούσης αιτίες, νομιμοτόκως από την επίδοση της αγωγής μέχρι και την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση.


Να κηρυχθεί η εκδοθησομένη απόφαση προσωρινά εκτελεστή. Να καταδικαστούν οι εναγόμενοι στην δικαστική μας δαπάνη και την αμοιβή του πληρεξουσίου μου δικηγόρου. Να διαταχθεί προσωρινή κράτηση των εναγομένων δυνάμει του άρθρου 1047 κπολ.δικ,. έως ένα έτος» αναφέρεται στο τέλος της αγωγής του κ. Θεοδωρόπουλου.


Πηγή: Tlife

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !