Bασίλης Τριαντάφυλλου για Παγιδευμένους: Οι ρόλοι αλλάζουν και από τη μια μπορεί να είναι θύμα...

0



Ο Bασίλης Τριαντάφυλλου, στον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς είναι ο δολοφόνος που εδώ και καιρό όλοι αναζητούσαν.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο tv24 και μίλησε για όλους και για όλα.

Τη φετινή σεζόν παγιδευτήκατε σε έναν ρόλο που σας έφερε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της σειράς. Τον απολαμβάνετε;

Η πρώτη μου τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στον ''Ήλιο'' με έναν μικρότερης εμβέλειας χαρακτήρα. Τώρα, υποδυόμενος τον Άγγελο στους ''Παγιδευμένους'', αντιλαμβάνομαι τη δύναμη του μέσου, αλλά και κατά πόσο ένας μεγάλος ρόλος μπορεί να έχει επίδραση στο κοινό. Θεωρώ ότι πολλοί ηθοποιοί θα ήθελαν να δουλέψουν πάνω σε αυτόν τον ήρωα καθώς έχει μια μεγάλη παλέτα και πολλά εκφραστικά εργαλεία.

Όταν πρωτοσυστηθήκατε με τον Άγγελο τι εντύπωση σας έκανε;

Γνώριζα ότι η υπόθεση ξεκινούσε με έναν φόνο κι ένα πτώμα που βρέθηκε σε έναν κάδο. Ήξερα ποιος το είχε βάλει εκεί κι αυτή ακριβώς ήταν η δυσκολία για μένα, να κάνω πως δεν γνωρίζω τίποτα. Ήταν κάτι που έπρεπε διαχειριστώ σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι “Παγιδευμένο’’ είναι μια σειρά από την Τουρκία και ίσως υπήρχε μια μερίδα κοινού που πιθανά ήξερε την υπόθεση και τιs εξελίξεις. Όλοι όσοι συνεργαζόμαστε σε αυτή την παραγωγή προσέξαμε ιδιαίτερα να προστατεύσουμε τον ρόλο του Αγγέλου και να μην προδώσουμε ποιος είναι πραγματικά και πιστεύω ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό.

Μελετήσατε τον Τούρκο πρωταγωνιστή;

Ναι και είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Μπήκα στη διαδικασία, είδα πράγματα από το τουρκικό φορμάτ αλλά δεν έμεινα εκεί. Πιο πολύ πήρα μια ιδέα από τη γενικότερη ατμόσφαιρα και τη σχέση μεταξύ των ηρώων, θεωρώ ότι η επιτυχία των “Παγιδευμένων” οφείλεται στη χημεία που έχουμε οι ηθοποιοί μεταξύ μας. Ειδικά για έναν νέο ηθοποιό σαν κι εμένα είναι χαρά μου να δουλεύω με τόσο σπουδαίους καλλιτέχνες. Κάθε μέρα τα γυρίσματα είναι μεγάλο μάθημα.


Τον συμπαθείτε τον Άγγελο, γιατί το κοινό έχει αλλάξει πλήρως γνώμη για εκείνον...

Οφείλω να τον δικαιολογήσω για ό,τι κάνει προκειμένου να μπορέσω να τον προσεγγίσω υποκριτικά, κάτι που φυσικά δεν περιμένω να κάνουν οι τηλεθεατές. Μου έρχονται μηνύματα κατά του Άγγελου και είναι λογικό, αλλά έλαβα και κάποια άλλα που έλεγαν ότι τα ήθελε η Μυρτώ, γεγονός που με στενοχώρησε πολύ. Με τίποτα και για κανένα λόγο δεν μπορεί δικαιολογηθεί ένας φόνος»


Με τον πατέρα του καταλαβαίνουμε γιατί είναι εκδικητικός. Με τους υπόλοιπους όμως;

Η οικογένεια Χατζή είναι το παράδειγμα μιας οικογένειας με σαθρή βάση που βγάζει προς τα έξω μια ψεύτικη εικόνα. Από εκεί δεν ξεκινούν όλα; Από αυτή την οπτική δεν δικαιολογούμε την πράξη του Αγγέλου αλλά την ψυχοσύνθεση και την ψυχολογία ενός παιδιού που μπαινόβγαινε σε ιδρύματα κι έγινε ενήλικας.

Η Άννα όμως τον αγαπούσε και ήταν φίλοι. Γιατί θέλει να την εκδικηθεί;

Είναι πολύ εύκολο να σου γυρίσει το μυαλό, θεωρώ ότι από κάποια στιγμή και μετά έχασε κάθε έλεγχο σκέψης, είδε ότι πέφτει και είπε “θα πάρω όσους μπορώ μαζί μου. θα σας καταστρέψω όλους". Κάνει αλλοπρόσαλλες κινήσεις που δεν δικαιολογούνται και γι’ αυτό τιμωρείται.

Η μητέρα του η Υβόννη είναι μια τραγική φιγούρα, αλλά παράλληλα έχει τον ρόλο τόσο του θύματος όσο και του θύτη.

Πράγματι κι αυτό γιατί δεν αντιδρούσε και δεν αντιδρά σε όσα συνέβαιναν τόσα χρόνια και σε όσα κάνει ο Αλέκος. Οι ρόλοι αλλάζουν και από τη μια μπορεί να είναι θύμα ως σύζυγος, αλλά μένοντας απαθής έχει γίνει θύτης για το παιδί της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !