Alpha Μυθοπλασία: Οι σειρές tτου επιστρέφουν με νέα καταιγιστικά επεισόδια

0


Η μυθοπλασία του Alpha κράτησε τα σκήπτρα της τηλεθέασης το πρώτο τρίμηνο της σεζόν 2022-2023 με δύο σειρές, τον «Σασμό» και τον «Παράδεισο των κυριών», να βρίσκονται στην κορυφή για το χρονικό διάστημα 19.09.2022 έως και 31.12.2022.

Σασμός
Έχει αγαπηθεί, έχει εμπνεύσει, έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό. Ο «Σασμός» και οι ήρωές του, βγαλμένοι μέσα από τις στροφές της ζωής, βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς τους για τις πράξεις τους αλλά και με τη συνείδησή τους. Κι επειδή η συνείδηση είναι χίλια σπαθιά αλλά και η μαγνητική πυξίδα του ανθρώπου, οι εξελίξεις έρχονται για να το αποδείξουν: η Καλλιόπη θα έλθει αντιμέτωπη με τη Μαρίνα και θα ανοίξουν τα χαρτιά τους σε μια κόντρα για δυνατούς παίκτες. Η Αργυρώ και ο Αστέρης δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στο κύμα του έρωτα που τους παρασύρει. Η Βασιλική γεμίζει αμφιβολίες τον Μαθιό, ο Μαθιός παλεύει με το καλά κρυμμένο μυστικό του και με την «κόρη» που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του. Νικηφόρος και Μανόλης κοντράρονται για την καρδιά μιας γυναίκας. Η ιστορία προχωράει με μεγάλες ανατροπές και καταιγιστικές αποκαλύψεις. «Ξέρεις πως τελειώνει αυτή η ιστορία;». Ό,τι κι εάν σας πούμε είναι λίγο. Η απάντηση στις οθόνες σας με περισσότερο «Σασμό». Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα έρχονται!
AD_SASMOS_3

Ο Σασμός επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου 21:00 με νέα επεισόδια | Νέο trailer

Ο Παράδεισος των κυριών
Μια ληστεία στον «Παράδεισο» αλλάζει τα πάντα! Το μυστικό του Χριστόφορου και της Βικτώριας, ότι ο Άγης είναι γιος τους, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον «Παράδεισο των κυριών». Η εμπιστοσύνη της Όλγας στον Αποστόλη κλονίζεται, ενώ η σχέση του με τον Πάρη βρίσκεται σε οριακό σημείο. Ο Άγης αποφασίζει να διαλύσει τον αρραβώνα του με την Γεωργία. Ο Χριστόφορος και η Ντέπυ έρχονται κοντά, ενώ τη βοηθά να πάρει τον «Παράδεισο». Η Τζένη και ο Πασχάλης γίνονται ζευγάρι και ο Ντίνος ζει τον απόλυτο έρωτα δίπλα στην Μιράντα. Η Λιζέτα Παπακώστα, η γυναίκα του Ντίνου, έρχεται από την Αμερική και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του…


Ο Παράδεισος των Κυριών επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου 20:00 με νέα επεισόδια | Νέο trailer

Αυτή η νύχτα μένει
«Φτάνουν τα ψέματα». Μόνο αλήθειες. Οι οποίες αγγίζουν όλους τους ήρωες της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Η καταστροφική σύγκρουση τoυ Στρατή και του Χρήστου οδηγείται σε κορύφωση. «Ο δρόμος μπροστά μου είναι τρομαχτικός, αλλά δεν έχω άλλον!», είναι μονόδρομος! Σε αντίστοιχους μονόδρομους κινούνται όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς με αποτελέσματα που μετακινούν, καθοριστικά και για πάντα, τις ζωές τους. Οι καταιγιστικές εξελίξεις μετατρέπουν το «Αυτή η νύχτα μένει» από ένα οδοιπορικό δράμα στα μπουζούκια σε μια ανθρώπινη ιστορία μίσους, εκδίκησης και σύγκρουσης με στοιχεία μυστηρίου. Δολοφονία ή ατύχημα; Αγάπη ή ενοχή; Όνειρο ή εφιάλτης; Τα πάθη των πρωταγωνιστών εκφράζονται στο «Όνειρο», το σημείο αναφοράς της Νύχτας, μέσα από μουσική, τραγούδι, αλκοόλ. Τα όνειρα της νύχτας, εύθραυστα και διάφανα, διαλύονται στο φως της ημέρας σαν τον καπνό του τσιγάρου.

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ επιστρέφει στις 19 Ιανουαρίου 22:40 με νέα επεισόδια | Νέο trailer
Η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» και ο «Σασμός» επιστρέφουν με ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ από τη Δευτέρα 16 Ιανουάριου, ενώ το «Αυτή η Νύχτα Μένει» επιστρέφει με ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ από την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στον Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !