Το trailer του MasterChef

1

 


MasterChef, το δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, που βρίσκεται στο top5 των διαχρονικά πιο δημοφιλών format παγκοσμίως, και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, έρχεται σύντομα στην οθόνη του Star!

Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος, τόσο στο είδος του, όσο και στην prime time τηλεοπτική ζώνη, ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την κορυφή!

Όλοι θέλουν, αλλά μόνο το MasterChef μπορεί. Μπορεί να γράφει κάθε χρόνο μια νέα τηλεοπτική σελίδα, με άρτια παραγωγή, που και για τη νέα σεζόν έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο, συναρπαστικό, μαγειρικό «ταξίδι», που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το 2022 φεύγει, το MasterChef 2023 έρχεται! Το trailer της νέας σεζόν είναι εμπνευσμένο από την κοινή, πλέον, γλυκιά καθημερινότητα των chef της καρδιάς μας, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι οποίοι αυτοσαρκάζονται με τον πιο τρυφερό και αστείο τρόπο!

Δείτε το trailer του MasterChef 2023: https://youtu.be/o4FMRT4sh44

Πως μπορούν να συνδυαστούν επιτυχημένα οι συνταγές μαγειρικής με ένα bedtime story; Και ποιες είναι οι βασικές επιλογές αξιολόγησης ενός ποτηριού με βρεφικό γάλα; Τελικά, ο «βετεράνος» έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις όταν πρόκειται να διαχειριστεί όχι μια μπριγάδα μαγείρων σε μια απαιτητική, επαγγελματική κουζίνα αλλά το νυχτερινό, ασταμάτητο κλάμα ενός μωρού;

Στο πλατό του MasterChef 2023 αποκαλύπτεται η ξεκαρδιστική πραγματικότητα! Γιατί τελικά στο MasterChef οι μάγειρες είναι …από κούνια!

Το απολαυστικό trailer με πρωταγωνιστές τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και φυσικά το πηγαίο χιούμορ και την «αχτύπητη χημεία», που τους διακρίνει, είναι στον τηλεοπτικό αέρα του Star από σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef 2023!

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωχ αρχίσαμε...Αερoστατα θα μας τα κανουν παλι με αυτο και με το survivor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !