Netflix: Όλα όσα έρχονται τον Ιανουάριο στην πλατφόρμα

0



Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ, που θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο στη streaming υπηρεσία.

Το Netflix φέρνει ενδιαφέροντες τίτλους τον Ιανουάριο. Στις ταινίες, ξεχωρίζει το θρίλερ «The Pale Blue Eye» που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Λούις Μπάγιαρντ και πρωταγωνιστεί ο Κρίστιαν Μπέιλ. Στις τηλεοπτικές σειρές οι επιλογές είναι πολλές, αλλά οι συνδρομητές αναμένουν εδώ και καιρό το «Kaleidoscope», το οποίο θυμίζει πολύ το επιτυχημένο «Black Mirror».

Ακολουθεί η λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
01/01/2023
Kaleidoscope
Ένας επιδέξιος ληστής και η ομάδα του ετοιμάζουν μια μεγαλειώδη ληστεία αξίας 7 δισ. δολαρίων – αλλά η προδοσία, η απληστία και άλλες απειλές ανατρέπουν τα σχέδιά τους.
KALEIDOSCOPE | Official Trailer | Netflix

01/01/2023
Αδιάκριτο Βλέμμα / Lady Voyeur
Η χάκερ Μιράντα λατρεύει να κατασκοπεύει την ιερόδουλη γειτόνισσά της. Όταν οι δρόμοι τους σμίγουν και κάποιος δολοφονείται, το πεπρωμένο της Μιράντα αλλάζει για πάντα.

04/01/2023
Η Απατηλή Ζωή των Ενηλίκων / The Lying Life of Adults
Στη Νάπολη του '90, μια άβγαλτη έφηβη κάνει παρέα με τη θεία της, που δεν συμπαθούν οι γονείς της, για να μάθει καλύτερα τον εαυτό της και την πόλη από όπου κατάγεται.

05/01/2023
Τζίνι και Τζόρτζια: Σεζόν 2
Νέες σχέσεις και δυσκολίες περιμένουν την Τζόρτζια και την Τζίνι στο Γουέλσμπερι. Όμως, μυστικά του παρελθόντος απειλούν τα πάντα.
Ginny & Georgia Season 2 | Official Trailer | Netflix


05/01/2023
Η Κυρία Θάνατος / Woman of the Dead
Όταν ένα ύποπτο δυστύχημα καταστρέφει τη ζωή μιας γυναίκας, η απόφασή της να πάρει εκδίκηση την παγιδεύει σε μια συνωμοσία που αγγίζει κορυφαία πρόσωπα της πόλης της.

05/01/2023
Καουμπόι της Κοπεγχάγης / Copenhagen Cowboy
Μια γυναίκα με μυστηριώδεις υπερφυσικές ικανότητες, που σε όλη της τη ζωή την πουλούσαν ως άνθρωπο που φέρνει τύχη, θέλει να εκδικηθεί εκείνους που της φέρθηκαν άδικα.
Copenhagen Cowboy | Official Trailer | Netflix

06/01/2023
Σεφ υπό Πίεση / Pressure Cooker
Ζώντας κάτω από την ίδια στέγη, έντεκα σεφ χρησιμοποιούν μαγειρικό ταλέντο και στρατηγική σ' έναν διαγωνισμό όπου ψηφίζουν ποιος απ' αυτούς θα κερδίσει 100.000 δολάρια.

11/01/2023
Sexify: Σεζόν 2
Αντιμέτωποι με το αβέβαιο μέλλον της startup τους, οι τρεις επιχειρηματίες πρέπει να κουμαντάρουν τα προσωπικά τους, έναν σκληρό αντίπαλο κι έναν απαιτητικό επενδυτή.

12/01/2023
Βίκινγκ: Βαλχάλα: Σεζόν 2 / Vikings: Valhalla: Season 2
Εχθροί —παλιοί και νέοι— περιμένουν τη Φρέιντις, τον Λέιφ και τον Χάραλντ που ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη, αναζητώντας εξουσία και νέους κόσμους να κατακτήσουν.
Vikings: Valhalla - Season 2 | Official Trailer | Netflix


13/01/2023
Sky Rojo: Σεζόν 3
Η Κοράλ, η Τζίνα κι η Γουέντι έφτιαξαν μια νέα ζωή και βρήκαν τον έρωτα στην Αλμερία. Όμως η ηρεμία τους δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού o Ρομέο βάλθηκε να πάρει εκδίκηση.

19/01/2023
That '90s Show
Γεια σου, Ουισκόνσιν! Είμαστε στον 1995 και η Λέια Φόρμαν, κόρη του Έρικ και της Ντόνα, περνά το καλοκαίρι στους παππούδες της, όπου γνωρίζει τα παιδιά του Πόιντ Πλέις.

19/01/2023
Οι Μαχήτριες / Women at War
Γαλλία, 1914. Καθώς τα γερμανικά στρατεύματα προελαύνουν και οι άνδρες φεύγουν για το μέτωπο, 4 γυναίκες αντιμετωπίζουν τις καταστροφικές συνέπειες του πολέμου στο σπίτι.

20/01/2023
Σαχμαράν / Sahmaran
Πηγαίνοντας στα Άδανα για μια διάλεξη, η Σαχσού έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον παππού της. Σύντομα, όμως, μπλέκει με έναν αρχαίο μύθο και έναν επικό έρωτα.

20/01/2023
Ο Εκπρόσωπος / Represent
Ο επικεφαλής ενός κέντρου νεότητας σε προάστιο του Παρισιού γίνεται ένας από τους φιναλίστ των προεδρικών εκλογών. Είναι όμως η Γαλλία έτοιμη για έναν μαύρο πρόεδρο;

27/01/2023
Lockwood & Co.
Τρεις κυνηγοί φαντασμάτων –δύο χαρισματικά αγόρια και ένα κορίτσι με σπάνιες μεταφυσικές ικανότητες– διευθύνουν ένα γραφείο που ερευνά φονικά πνεύματα στο Λονδίνο.
Lockwood & Co. | Official Teaser | Netflix

27/01/2023
Το Κορίτσι με τα Χιόνια / The Snow Girl
Μετά την εξαφάνιση ενός κοριτσιού από μια παρέλαση στη Μάλαγα, μια νεαρή δημοσιογράφος αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους γονείς της Αμάγια να τη βρουν.

31/01/2023
Η Γη με τα Μάτια της Κανκ / Cunk On Earth
Η Φιλομίνα Κανκ μάς μιλά για την πρόοδο που έχει –ή δεν έχει– σημειώσει η ανθρωπότητα, σ' αυτό το έξυπνο σατιρικό ντοκιμαντέρ για την ιστορία του πολιτισμού.

ΤΑΙΝΙΕΣ
04/01/2023
Πώς Έγινα Γκάνγκστερ / How I Became a Gangster
Ένας φιλόδοξος γκάνγκστερ αναρριχάται στον εγκληματικό υπόκοσμο της Βαρσοβίας και τελικά κάνει μια προσπάθεια να πιάσει την καλή.

06/01/2023
The Pale Blue Eye
Ένας συνταξιούχος ντετέκτιβ προσλαμβάνει έναν έξυπνο δόκιμο της στρατιωτικής ακαδημίας Ουέστ Πόιντ, τον Έντγκαρ Α. Πόε, για να τον βοηθήσει με ένα μυστήριο φόνου.
The Pale Blue Eye | Official Trailer | Netflix

11/01/2023
Φασαρία / Noise
Αναζητώντας τη χαμένη της κόρη, μια μητέρα καταλήγει σε μια ομάδα στήριξης, όπου θα έρθει πιο κοντά με άλλες γυναίκες των οποίων οι ζωές έχουν καταστραφεί από τη βία.

13/01/2023
Χάθηκε ο Γκόνκερ / Dog Gone
Όταν το αγαπημένο του σκυλί εξαφανίζεται, ένας νεαρός, μαζί με τους γονείς του, ξεκινά μια απίθανη αναζήτηση για να το βρει και να του δώσει σωτήρια φάρμακα.

23/01/2023
Νάρβικ / Narvik
Καθώς ένας νεαρός Νορβηγός στρατιώτης πολεμά στα χαρακώματα, η γυναίκα του έρχεται αντιμέτωπη με μια κατοχική γερμανική δύναμη που έχει εισβάλει στην πόλη τους.

27/01/2023
You People
Ένα νέο ζευγάρι κι οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν την αγάπη στον σύγχρονο κόσμο μέσω πολιτισμικών συγκρούσεων και κοινωνικών προσδοκιών. Μια κωμωδία του Κένια Μπάρις.
You People | feat. Eddie Murphy and Jonah Hill | Official Teaser | Netflix

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
04/01/2023
ΜΕΪΝΤΟΦ: Το Τέρας της Γουόλ Στριτ / MADOFF: The Monster of Wall Street
Μια σειρά ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του επενδυτή Μπέρνι Μέιντοφ, ο οποίος οργάνωσε μία από τις μεγαλύτερες πυραμίδες Πόντσι στην ιστορία της Γουόλ Στριτ.

10/01/2023
Οτοστόπ με ένα Τσεκούρι / The Hatchet Wielding Hitchhiker
Αυτό το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την πορεία ενός ανέμελου περιπλανώμενου από τη στιγμιαία ψηφιακή δόξα στην απότομη πτώση που τον οδήγησε στη φυλακή.
The Hatchet Wielding Hitchhiker | Official Trailer | Netflix

13/01/2023
Μπρέικ Πόιντ / Break Point
Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ παρακολουθεί ετερόκλητους επαγγελματίες τενίστες, εντός και εκτός τερέν, σε μια σκληρή αγωνιστική σεζόν.

31/01/2023
Πάμελα, μια ιστορία αγάπης / Pamela, a love story
Με δικά της λόγια, μέσα από βίντεο και ημερολόγια, η Πάμελα Άντερσον μιλά για το πώς έγινε διάσημη, τις θυελλώδεις σχέσεις της και το sex tape που προκάλεσε σκάνδαλο.

ΠΑΙΔΙΚΑ
12/01/2023
Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Season 2 / Kung Fu Panda: Ο Ιππότης Δράκος: Σεζόν 2
Ο καλόκαρδος Πο και οι Ιππότες Δράκοι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να βρουν τα θρυλικά όπλα Τιανσάνγκ. Θα καταφέρουν όμως να τα βρουν πριν από τους κακούς;

26/01/2023
Daniel Spellbound: Season 2 / Ντάνιελ Σπέλμπαουντ, ο Κυνηγός της Μαγείας: Σεζόν 2
Ο Ντάνιελ συνεργάζεται με έναν ιχνηλάτη για να τον βοηθήσει να λύσει μια δαιμονική κατάρα και να ξεκινήσει μια εποχή μαγείας που συνδέεται με την οικογένεια του Ντάνιελ.

30/01/2023
Princess Power
Πριγκίπισσες που ζουν για περιπέτεια από τέσσερα διαφορετικά βασίλεια της Φρουτολάνδης προσπαθούν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους και να κάνουν καλύτερο τον κόσμο τους.
Princess Power 👑 NEW Series Teaser | Netflix Jr


Μη χάσετε επίσης
01/01/2023
Επιστροφή στο Μέλλον 3 (Back to the Future Part III)
Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2 (How to Train Your Dragon 2)
Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming)

03/01/2023
Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του (Spider-Man: Far from Home)

07/01/2023
Late Night (Late Night)

15/01/2023
Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι (Angels & Demons)
Κώδικας Da Vinci (The Da Vinci Code)
Hancock (Hancock)
Η Καμαριέρα (Maid in Manhattan)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !