Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του My Style Rocks

6

 


Το My Style Rocks επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας στο ΣΚΑΙ!

Συμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Μας και την Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε την παρουσιάστρια και την ημερομηνία της πρεμιέρας του My Style Rocks!

«Την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε ένα πολύ καλό casting για τις κυρίες που πρόκειται να δούμε και πρέπει να σας πω, πώς θα είναι κορίτσια που τα ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη. Πρόσωπα που έχουμε δει σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές»!


Και για την κριτική επιτροπή τόνισε πως δύο πρόσωπα έχουν ένα προβάδισμα και δεν έχουν υπογράψει ακόμα. Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη και τη Βίκυ Κουλιανού.


Τέλος, όπως επεσήμανε το κανάλι και η παραγωγή θέλουν και τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος βρισκόταν και στους προηγούμενους κύκλους.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είστε σοβαροί, πλάκα μας κάνετε κι άλλο ριάλιτι, δεν θέλουμε άλλο ριάλιτι ξενέρωσαμε με τα σκουπίδωριαλιτι, εμείς δεν αντέχουμε άλλο, Σκάι όσο και αν προσπαθείς στο τέλος δεν κατάφενεις να ανεβάσεις την τηλεθέαση, παραίτησου επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σε υποχρέωσε να το δεις, αυτό και άλλα τόσα ριάλιτι που προβάλλονται; Σε αναγκάζει κανείς; Δεν σου αρέσει, κάνε ζάπινγκ. Τα πράγματα είναι απλά. Και όσον αφορά την τηλεθέαση, ο ΣΚΑΙ θα ανακάμψει από τον Ιανουάριο. Εδώ θα είμαστε για να το δούμε.

      Διαγραφή
    2. Σιγά το ριάλιτι, εγω λέω ότι θα αποτύχει, όπως απέτυχαν τα καινούργια ριάλιτι, αλλά και τα παλιά τύπου GNTM και Master Chef (που στην αρχή μεν έκανε νούμερα, αλλά στο τέλος ξενέρωσε, κι ακόμα και τώρα θα πατώσει), ξέρω εγώ.

      Διαγραφή
  2. Μπορεί μεν να έχουν μεταξύ τους χημεία, αλλα θεωρώ πως λείπει ενα νέο πρόσωπο. Στις προηγούμενες χρονιές τον ρόλο αυτό τον κάλυπτε η παρουσιάστρια. Μήπως πρέπει να είναι και ενα πρόσωπο στην επιτροπή που θα τραβάει περισσότερο το νεανικό κοινό; Εκτός αν έχουν κάνει πια τόσο καλό casting παικτριων. Εγω θεωρώ πως Χατζηπαντελη με Κουδουναρη, θα εδεναν αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν συμφωνώ να επιστρέψει το my style Rocks, και αυτό που σου λέω είναι ότι θα αποτύχει κι αυτό, ξέρω εγώ, προτιμώ τις ελληνικές ταινίες στην απογευματινή ζώνη, παρά αυτό εδώ το σκούπιδι.

      Διαγραφή
  3. Εδώ η Καραβάτου παρουσίαζε κάποτε, το πιο trash reality της τότε τηλεόρασης, Μια νύφη για το γιο μου και πήγαινε σε κάτι μικρά χωριά της επαρχίας έμπαινε μέσα στα σπίτια του κόσμου και έκανε άνω κάτω πεθερές με νύφες μπροστά σε όλο το χωριό. Στο MSR θα κολλήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !