Πότε θα προβληθεί το Madwalk 2022;

2

 



Μόδα, μουσική και λαμπερές εμφανίσεις στο πιο εκρηκτικό τηλεοπτικό show!

Το Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project, o μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, έρχεται την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 22:50, αποκλειστικά στο MEGA.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό του MadWalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους μέσα από πρωτότυπα acts και ξεχωριστά catwalks δημοφιλών καλλιτεχνών. Οικοδέσποινα της βραδιάς η Μαριέττα Χρουσαλά.

Στο Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project συμμετέχουν:

Η Ελεονώρα Μελέτη, σε μία ξεχωριστή εμφάνιση, παρουσιάζει το special social cause act «The Walk of Change» της ΔΕΗ με ιδιαίτερο συμβολισμό για τις γυναίκες και τη μόδα. Στη σκηνή συναντάει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος ερμηνεύει το «Εσύ είσαι πάνω απ’ όλα».

Η Μαρία Μπεκατώρου εντυπωσιάζει στο stage του MadWalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Διπλός γλυκός καημός», συνοδεύοντας τις δημιουργίες της Lena Katsanidou.

Στο special opening act της εκδήλωσης η Τάμτα παρουσιάζει ένα ξεχωριστό show με το «Freestyler» δίνοντας τον παλμό της βραδιάς. Μαζί της o Kareem Kalocoh.

Η Kid Moxie ερμηνεύει το «Creep» στο catwalk των Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos.

Οι KINGS με τον FY, τον Μc Daddy και τη συμμετοχή της Dat Lilly τραγουδούν το «Macarena», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της adidas.

Οι δημιουργίες του Atelier Loukia συνοδεύονται από το «Voyage Voyage» και το act της Demy με τον Leon of Athens.

Ο good job nicky ερμηνεύει τη μίξη των «Clouds» και «Honest» ντύνοντας μουσικά το catwalk της Nadia Rapti.

Με το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» οι Alcatrash στο catwalk του Jack & Jones.

Η Klavdia ερμηνεύει το «Nothing Breaks Like a Heart» στην παρουσίαση του catwalk της Parthenis.

Οι δημιουργίες της 5226 series της Celia Kritharioti κάνουν την εμφάνισή τους στο stage, ενώ η Danae Livieratou ερμηνεύει το «Made You Look» και το «Crazy».

Η Marseaux με το τραγούδι «Βότκα Βύσσινο» στο catwalk του Maison Faliakos.

Με μία ξεχωριστή διασκευή του «Αν είσαι ένα αστέρι», η Αναστασία δίνει το ρυθμό του catwalk της εταιρίας MOUTAKI.

Με τα τραγούδια «Πιάνω φωτιά» και «Yalla Baby» που ερμηνεύει η Stefania με τη συμμετοχή της Τάνιας Μπρεάζου, το κοινό του MadWalk 2022 by Serkova - The Fashion Music Project γνωρίζει μέσω του θεσμού Designer’s lab, τις δημιουργίες των: Zoe Stergiou, Palu ΑΘΕΝΑ, Musa Collection, Abstracto Clothing, Loukia Tseke, Chemise Premium Collection, BeeMe Clothing, Mara Doro, Myrto Dramountani, Erya Intimate Collection, The Jerkins, iD Fashion, Sonhar, Anastasia Fakli.

Η Josephine τραγουδάει τα «Unholy» και «Bloody Mary», στο catwalk με τις δημιουργίες της Pink Woman.

Οι δημιουργίες του Dante παρουσιάζονται υπό τους ήχους του «Ederlezi» που ερμηνεύει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Η Έλλη Κοκκίνου παρουσιάζει μία ξεχωριστή διασκευή της επιτυχίας της «Κοσμοθεωρία», κατά τη διάρκεια του catwalk του Rich Girl Boudoir.

Το «Απωθημένο» ερμηνεύει ο Mente Fuerte, σε ένα act με εμφάνιση-έκπληξη της Μαρίας Σολωμού, κατά τη διάρκεια του catwalk της Pandora.

Η Καλομοίρα τραγουδάει το διαχρονικό «Diamonds are a girl’s best friend» στο catwalk με τις δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Σε ένα special act για το brand Mondo Glasses, ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμπράττουν επί σκηνής και παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «ΣΟΚ», ενώ στο catwalk συμμετέχουν η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βασιλική Ρούσσου, η Κέισι Μίζιου και η Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Στο Grand Finale του MadWalk 2022 by Serkova - The Fashion Music, η Άννα Βίσση ερμηνεύει τα «Αίμα», «Gazoza» και «Αγάπη Υπερβολική» σε μια ξεχωριστή εμφάνιση όπου συμμετέχουν η Daphne Lawrence και ο Illeoo.

Η μόδα και η μουσική ενώνονται σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 22:50, αποκλειστικά στο MEGA.

#MegaTV #MadWalk #MadWalk22 #TheFashionMusicProject #Serkova #ToMegaToKalo

MADWALK 2022 BY SERKOVA

THE FASHION MUSIC PROJECT

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:50 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MEGA


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !