Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ελληνική τηλεόραση...

6


Αλλάζει και πάλι περιεχόμενο η ελληνική τηλεόραση, υπό την πίεση των αλλαγών στην παγκόσμια βιομηχανία.

 Οι υπηρεσίες streaming πιέζουν σημαντικά τους σταθμούς ελεύθερης λήψης, οι οποίοι καταγράφουν απώλειες σε τηλεθέαση και έσοδα. Σειρές κόστους πολλών εκατομμυρίων ευρώ και ταινίες πρώτης προβολής βρίσκονται πλέον στις υπηρεσίες streaming.


Σύμφωνα με το typologies, την επόμενη σεζόν οι ελληνικές σειρές στην ελεύθερη (ιδιωτική και ΕΡΤ) και στη συνδρομητική τηλεόραση θα μειωθούν σημαντικά. Θα υπάρξει στροφή σε ελληνικό πρόγραμμα, ενώ θα συνεχιστούν οι ψυχαγωγικές εκπομπές.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενα καλο πηγαν να κανουν και πανε να το παρουν πισω!Αφου βλεπουν οτι ο κοσμος διψαει για καλες σειρες για ποιον λογο θελουν να τις κοψουν και να στραφουν παλι σε κακης αισθητικης ριαλιτυ?Θελουν να βαλουν τα χερια τους να βγαλουν τα ματια τους?Αν αρχισουν παλι αντι για σειρες να βαζουν φαρμες,σεφ,μοντελα,μπατσελορ,μπιγκ μπραδερ και δεν συμμαζευεται θα σπρωξουν τον κοσμο μακρυα απο την τηλεοραση και θα ευνοηθουν κατα πολυ οι συνδρομητικες πλατφορμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί σημαίνει θα υπάρξει στροφή σε Ελληνικό πρόγραμμα;; Τί πρόγραμμα θα είναι αυτό;; Ριάλιτι;; Γιατί πήγαν αυτά καλά φέτος; Αυτό του Σκαι πάτωσε και το GNTM διανύει την χειρότερη του χρονιά. Το περνάνε οι σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα υψηλά νούμερα δεν φέρνουν έσοδα. Εκεί είναι το νόημα. Τι να το κάνουν αν μια σειρά κάνει 40% και δεν καλύπτει τα έξοδα της ακόμη κι αν πληρώνει το ΕΚΟΜΕ. Ψάχνουν φτηνό ελληνικό πρόγραμμα (για να διαφέρει από αυτό των συνδρομητικών πλατφόρμων όπου όλο και περισσότερος κόσμος πάει σε αυτή με τις streaming πλατφόρμες) που να μην τους βάζει μέσα. Επιχειρήσεις είναι, αν κάνουν πχ ο Άλφα και το Μεγκα με τις σειρές τους το βράδυ 40% και έχουν ζημιές κι ο ΣΚΑΙ με τα ριάλιτυ κάνει 5% αλλά είναι το μόνο κερδοφόρο κανάλι στη φάση αυτή πραγματικά νικητής είναι ο ΣΚΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Αυτη την λογική πρώτη φορά την ακούω.Αμα είναι έτσι ας καταργήσουν όλο το πρωτότυπο πρόγραμμα και ας δείχνουν όλη μέρα χειμώνα-καλοκαίρι επαναλήψεις και ταινίες να κάνουν μόνιμα 5 % με μηδενικό κόστος και να είναι κερδοφόρα.Αλλα να μήν γκρινιάζουν μετά αν όλοι παρατάνε την παραδοσιακή τηλεόραση και στρέφονται σε συνδρομητικές πλατφόρμες.

      Διαγραφή
    3. @Ιπτάμενο πλυντήριο. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι είναι οι λόγοι που πάνε προς τη συνδρομητική και τις ιντερνετικές πλατφόρμες. Προσφέρουν κάτι που η τζαμπέ με διαφημίσεις τηλεόραση δεν μπορεί. Έλλειψη διαφημίσεων, μπορείς να δεις αυτό που θες ακριβώς την ώρα που θες χωρίς αναμονές, μπορείς να δεις πολλά επεισόδια συνεχόμενα. Ότι και να βάλουν τα τζαμπέ κανάλια αυτό δεν μπορούν να το "πολεμήσουν". Κι όταν οι τηλεθεατές φεύγουν τα ελεύθερα κανάλια θα πάνε το κόστος μέχρι εκεί που βγαίνουν. Απλά τα πράγματα.

      Διαγραφή
  3. Αστείο άρθρο. Ελληνικό πρόγραμμα χωρίς σειρές, αλλά με τι; Το γραψαν απλά για να γράψουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !