Έτσι αντέδρασε η Ντόρα Κουτροκόη στην είδηση ότι θα είναι εκτός «Σήμερα»

6


Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η Ντόρα Κουτροκόη φαίνεται πως απο Δευτέρα θα είναι εκτός από την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ύστερα από μόλις τρεις μήνες παρουσίας. 

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο Ντόρα Κουτροκόη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή».

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά δεν ντρέπονται καθόλου εκεί στην Καινούργιου; Πόση αναισθησία πια; Ρωτάνε τον άνθρωπο που διώχνουν από την εκπομπή αν είναι αλήθεια; Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ. Είναι κατινια και αγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σημαίνει ρεπορταζ. Να σε ρωτήσουν για να επιβεβαιώσεις ή διαψεύσεις. Το αντίθετο θα ήταν κατινιά. Να υιοθετούσαν την είδηση χωρίς να επιβεβαιώσουν.

      Διαγραφή
    2. 2:12 μ.μ.
      Αν θελουν να επιβεβαιωσουν την είδηση, να επικοινωνήσουν με το κανάλι, όχι με την ιδια. Τι να πει; Χαιρομαι που φεύγω; Καλα τα λεει ο Μουτσινας. Αυτο ειναι αναισθησία

      Διαγραφή
    3. Perastikos θα συμφωνήσω με το σχόλιο παραπάνω. Πάρε το κανάλι και επιβεβαίωσε την είδηση. Το να παίρνεις αυτόν που χάνει την δουλειά του είναι έλλειψη ενσυναίσθησης.

      Διαγραφή
  2. Προφανως τελειως αστοχο το να την παιρνουν τηλεφωνο. Παντως, σαν αποφαση, επισης μου κανει πολυ ακυρη. Οι Παυλοπουλος-Οικονομου δεν εχουν ιδιαιτερη χημεια μεταξυ τους και η Κουτροκόη καπως βοηθουσε την κατασταση. Κριμα. Και κυριως κριμα παντα η πρωτη αποφαση ειναι να φύγει η γυναίκα δημοσιογράφος απο ενημερωτική εκπομπή, και όχι αντρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κανάλι σιγά μην σχολίαζε απόφασή του. Επίσης δεν βλέπω να χάνει δουλειά με την έννοια ότι μένει άνεργη. Όπως έχουμε διαβάσει, της έχουν προτείνει 3 διαφορετικά πράγματα. Ίσως να είναι κοινή συναίνεση να αποχωρήσει γιατί μπορεί οι 3 τους να καυγάδιζαν παρασκηνιακά και να είπε φεύγω, βρείτε μου κάτι άλλο. Μην τα βλέπετε όπως θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !