Ticker

10/recent/ticker-posts

Γιώργος Λιάγκας για Μπισμπίκη: «Μιλάμε τώρα για την απόλυτη υποκρισία, ντροπή μας!»



Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επέβαλε πρόστιμο στο Έναστρον, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και οι Melisses, έπειτα από τη δημοσίευση φωτογραφιών που απεικονίζεται ο Βασίλης Μπισμπίκης να καπνίζει. Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του!

«Ξαφνικά ανακαλύψαμε στη χώρα της υποκρισίας ότι στα νυχτερινά μαγαζιά επιτρέπεται το κάπνισμα. Επειδή ο Μπισμπίκης, που είναι ερωτευμένος πάει κάθε βράδυ στα μπουζούκια στη Βανδή -τη φιλάει, ήταν χθες το επεισόδιο 1843, μπράβο οι άνθρωποι είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι στην Ελλάδα, μακάρι να μου τύχαινε κι εμένα να ερωτευτώ-, κάπνιζε. Ξαφνικά βγήκε ο απαράδεκτος Μπισμπίκης, το απαράδεκτο νυχτερινό κέντρο, έβγαλε ανακοίνωση ο Πλεύρης, έβγαλε ανακοίνωση το νυχτερινό κέντρο…», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μιλάμε τώρα για την απόλυτη υποκρισία, ντροπή μας!», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ναι όταν παρανομούν όλοι οι τάχα διάσημοι της χώρας είναι υποκρισία γιατί το κάνουν όλοι. Όταν παρανομούν όσοι τους ξέρει μόνο η μάνα τους τους δείχνετε με το δάχτυλο και χαίρεστε που μπαίνουν πρόστιμα. Άσε μας τώρα Λιάγκα. Υπάρχει ή όχι αυτός ο νόμος;; Υπάρχει. Πιάστηκαν στα πράσα και αυτός και το μαγαζί; Πιάστηκαν. Σωστό επιβλήθηκε το πρόστιμο. Γιατί αυτό λέει ο νόμος. Και κανονικά τις μέρες αυτές θα έπρεπε να είναι έξω οι μηχανισμοί και να σαρώνουν όλα αυτά τα μαγαζιά βάζοντας πρόστιμα ακριβώς επειδή υπάρχει αυτός ο νόμος και οι πέτρες ξέρουν τί συμβαίνει. Δεν χρωστάει τίποτε ο άλλος να ρουφά στα πνευμόνια του τον καπνό επειδή ο δίπλα νομίζει πως είναι πιο μάγκας από αυτόν. Και δεν αφορά αυτό μόνο τα νυχτερινά μαγαζιά αλλά όλους τους χώρους όπου απαγορεύεται το κάπνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com