Γιώργος Λιάγκας για Μπισμπίκη: «Μιλάμε τώρα για την απόλυτη υποκρισία, ντροπή μας!»

1


Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επέβαλε πρόστιμο στο Έναστρον, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και οι Melisses, έπειτα από τη δημοσίευση φωτογραφιών που απεικονίζεται ο Βασίλης Μπισμπίκης να καπνίζει. Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του!

«Ξαφνικά ανακαλύψαμε στη χώρα της υποκρισίας ότι στα νυχτερινά μαγαζιά επιτρέπεται το κάπνισμα. Επειδή ο Μπισμπίκης, που είναι ερωτευμένος πάει κάθε βράδυ στα μπουζούκια στη Βανδή -τη φιλάει, ήταν χθες το επεισόδιο 1843, μπράβο οι άνθρωποι είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι στην Ελλάδα, μακάρι να μου τύχαινε κι εμένα να ερωτευτώ-, κάπνιζε. Ξαφνικά βγήκε ο απαράδεκτος Μπισμπίκης, το απαράδεκτο νυχτερινό κέντρο, έβγαλε ανακοίνωση ο Πλεύρης, έβγαλε ανακοίνωση το νυχτερινό κέντρο…», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μιλάμε τώρα για την απόλυτη υποκρισία, ντροπή μας!», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι όταν παρανομούν όλοι οι τάχα διάσημοι της χώρας είναι υποκρισία γιατί το κάνουν όλοι. Όταν παρανομούν όσοι τους ξέρει μόνο η μάνα τους τους δείχνετε με το δάχτυλο και χαίρεστε που μπαίνουν πρόστιμα. Άσε μας τώρα Λιάγκα. Υπάρχει ή όχι αυτός ο νόμος;; Υπάρχει. Πιάστηκαν στα πράσα και αυτός και το μαγαζί; Πιάστηκαν. Σωστό επιβλήθηκε το πρόστιμο. Γιατί αυτό λέει ο νόμος. Και κανονικά τις μέρες αυτές θα έπρεπε να είναι έξω οι μηχανισμοί και να σαρώνουν όλα αυτά τα μαγαζιά βάζοντας πρόστιμα ακριβώς επειδή υπάρχει αυτός ο νόμος και οι πέτρες ξέρουν τί συμβαίνει. Δεν χρωστάει τίποτε ο άλλος να ρουφά στα πνευμόνια του τον καπνό επειδή ο δίπλα νομίζει πως είναι πιο μάγκας από αυτόν. Και δεν αφορά αυτό μόνο τα νυχτερινά μαγαζιά αλλά όλους τους χώρους όπου απαγορεύεται το κάπνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !