Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους για «Ψίθυρους Καρδιάς»: «Ήταν μεγάλο σοκ η αναγνωρισιμότητα και αποτραβήχτηκα»

0


Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», ενώ τόνισε πως δεν πρόλαβε να απολαύσει την αναγνωρισιμότητά της.

Όσον αφορά στη δημοφιλή σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, που σημείωσε τεράστια επιτυχία και τη σύστησε στο ελληνικό κοινό, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε: «Πήγα άφησα κάποιες φωτογραφίες μου στο γραφείο του Μανούσου Μανουσάκη και με πήραν τηλέφωνο πολύ σύντομα. Τότε το κανάλι δεν με πολύ ήθελε, ήμουν άγνωστη… επέμεινε ο Μανούσος για εμένα, με διεκδίκησε και έγινε, ό,τι έγινε».


Σχετικά με την τεράστια επιτυχία που ακολούθησε τη σειρά, η ηθοποιός τόνισε πως ήταν κάτι που την δυσκόλεψε: «Το “όλα τα φώτα επάνω σου” έχει και ένα κόστος. Ήταν ένα μεγάλο σοκ και έκανα αυτό που θεώρησα καλύτερο για εμένα και δεν το μετανιώνω, να αποτραβηχτώ» τόνισε, ενώ όπως είπε, θα ήθελε να της είχε συμβεί λίγο πιο μετά στην καριέρα της για να μπορέσει να το απολαύσει.

Μιλώντας για το θέατρο ανέφερε πως στον χώρο μπήκε «κουβαλώντας» την επιτυχία της σειράς, κάτι που θα ήθελε να μην συμβαίνει και να είναι δύο εντελώς ξεχωριστά πράγματα.

Κάνοντας αναφορά στο κομμάτι της μητρότητας αποκάλυψε πως δεν ήξερε τι την περιμένει, ωστόσο δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο με τα παιδιά της. Μάλιστα, σχολίασε πως δεν απολαμβάνουν την αναγνωρισιμότητα της ίδιας και του πατέρα τους, Φάνη Μουρατίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !