Στην κορυφή της τηλεθέασης η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Νοέμβριο

1


Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε και τον Νοέμβριο η καθημερινή, επιτυχημένη, κοινωνική εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη Ζήνα Κουτσελίνη και ήταν, για μία ακόμα φορά, η Νο 1 επιλογή των τηλεθεατών.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, γιορτάζει φέτος 30 χρόνια σημαντικής τηλεοπτικής πορείας, παραμένοντας πάντα πιστή στις ανθρώπινες αξίες, στο πάθος της για αλήθεια και προσφορά, μετατρέποντας πάντα τη δυσκολία σε ευκαιρία για ένα νέο μάθημα ζωής.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, αναδεικνύουν όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο παρουσιάζοντας ολοκληρωμένη δημοσιογραφική έρευνα, αποκλειστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ, με σεβασμό στην αλήθεια, με ανθρωπιά, αυθεντικό συναίσθημα, θετική προσέγγιση.

Για το διάστημα 1-30/11 η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν πρώτη στη ζώνη της και σημείωσε μερίδια:

- 18,6% στο σύνολο κοινού

- 15,9% στο δυναμικό κοινό 18-54

- 22,1% στο σύνολο του γυναικείου κοινού

- 19,2% στο γυναικείο κοινό 18 -54

Οι καθημερινές αποκαλύψεις συνεχίζονται στο στούντιο από τους δυναμικούς δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό, Δημήτρη Μαρέδη, Ρούλα Κουσκουρή και Μαρία Παναγοπούλου.

Στη δημοσιογραφική, καθημερινή έρευνα οι δημοσιογράφοι Εύη Γιαρκιά, Δημήτρης Δαμιανός, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λημνιός, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Γιώργος Σόμπολος, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι μανία και αυτή με τα κανάλια τον τελευταίο 1 χρόνο παρατηρείται να βγάζουν δελτία τύπου και να εκθειάζουν τα προγράμματα τους κάπου ώπα αφήστε το κοινό να κρίνει και δείτε τον παλμό στους δρόμους από τον κόσμο δεν χρειάζεται κάθε φορά να βγαίνει δελτίο τύπου γιατί πλέον δεν είναι σοβαρό πράγμα γιατί βγάζουν και οι επιτυχημένοι και οι αποτυχημένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !