Αγανάκτησε ο Νίκος Μουτσινάς με τον Λιάγκα για το «τα λεφτά τα αγοράζουν όλα»: «Βρε δεινόσαυρε Γιώργο, μην τα λέτε αυτά»

1

 


Το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Αγγελόπουλου και το κατά πόσο ενδιαφέρεται ή όχι να πάει στο Survivor All Star αποτέλεσε γι’ άλλη μια φορά θέμα συζήτησης στο Πρωινό του Ant1 με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει στον «αέρα» το ρεπορτάζ του.


«Τι μπαρούφες γράφονται αριστερά και δεξιά είναι αστείο. Εγώ θα σας πω τι λέει το δικό μου ρεπορτάζ. Εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει, αν ο Ατζούν ανοίξει μια σακούλα και αρχίσει και ρέει το χρήμα. Μπορεί να πει ναι ο Ντάνος. Αυτή την στιγμή που μιλάμε, εδώ και ενάμιση μήνα, το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη κουβέντα, μεταξύ Ατζούν και του Γιώργου Αγγελόπουλου. Μπορεί και να γίνει. Μπορεί να του πει πάρε 300 κατoστάρικα και έλα για τρία επεισόδια. Τα λεφτά τα αγοράζουν όλα. Θα τον πείσω εγώ να πάει. Ας τα δώσει σε μένα ο Ατζούν και θα τον πείσω εγώ να πάει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.



Το συγκεκριμένο απόσπασμα «έπαιξε» και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά να μην κρύβει την αντίθεσή του στη φράση του Γιώργου Λιάγκα «τα λεφτά τα αγοράζουν όλα».


«Όχι! Έχω και εγώ ρεπορτάζ. Γιατί λέγονται αυτές οι μπούρδες. Βρε δεινόσαυρε, Γιώργο, μην τα λέτε αυτά παιδιά, τα λεφτά δεν τα αγοράζουν όλα, μην τα λέτε αυτά. Αγοράζουν αρκετά η αλήθεια είναι, αλλά μην τα λέμε έτσι, ότι τα λεφτά αγοράζουν τα πάντα, γιατί μετά… μπούρδα. Δεν τα κάνουμε όλα για τα λεφτά. Όχι; Όχι παιδιά, μην τα ισοπεδώνετε ή μην τα βάζετε σε βαλίτσα, διαλέξτε τι θα τα κάνετε» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !