ΕΡΤ: Οριστικό τέλος για σειρά μετά από 3 σεζόν...

8


Μετά από τρεις σεζόν το σήριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια» που προβάλλεται από την ΕΡΤ, οδεύει προς το φινάλε του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Real News», η σειρά νοσταλγίας, στην οποία πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2023. Σε αυτά τα τρία χρόνια που έπαιξε στις οθόνες μας, πρόλαβε να καλύψει σχεδόν μια 20ετία από τα… καλύτερά μας χρόνια.


Η σειρά πρόκειται να αλλάξει «πιστά» από τον Ιανουάριο, όταν και θα μπει πλέον «δυνατά» στην δεκαετία του ’80, ενώ παράλληλα θα αυξηθούν αισθητά και τα αποσπάσματα από το αρχείο της ΕΡΤ. Από συγκεντρώσεις, εκπομπές και σειρές της εποχής που είναι πιο οικεία στον μέσο τηλεθεατή.


Στόχος επίσης είναι να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος της δεκαετίας του ’80, ενώ το φινάλε της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» θα γίνει με τον θρίαμβο της Εθνικής μας ομάδας, στο Ευρωμπάσκετ του 1987 και την κατάκτηση του χρυσού.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μήπως τελικά και η ΕΡΤ θα "εξαφανίσει" και αυτή του χρόνου τις ελληνικές σειρές και θα "επενδύσει" και σε άλλα προγράμματα;
    Γιατί τα Καλύτερα Χρόνια θα μπορούσαν να ήταν κάτι σαν τη Μουρμούρα και το Σόι της ΕΡΤ. Γιατί ακόμα και οι (Ε) του ΣΚ κάνουν αξιοπρεπή ποσοστά.
    Πάντως η πρωτότυπη ισπανική σειρά παίζει 22 χρόνια και έχει κάνει 700 επεισόδια ενώ και οι υπόλοιπες ξένες βερσιόν παίζουν επίσης πολλά χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε... Θυμαμαι ο Μελέτης Ηλίας είχε πει στη Σκορδά πως πρόθεση της κρατικής τηλεόρασης είναι να κάνουν τη σειρά όπως και την ισπανική που έχει περιθώριο για πολλές σεζόν. Άλλα η ΕΡΤ δεν έχει σειρές με πολλές σεζόν. Περισσότερο mini series και σειρές των 36 ή 12 επεισοδίων. Τα Καλύτερα Χρόνια θα μπορούσαν να γίνουν στυλ Μουρμούρα για την ΕΡΤ1.

      Διαγραφή
    2. Εγώ νομίζω πως πρέπει να τελειώσει φέτος. Πρόκειται για μια αξιόλογη σειρά και είναι κρίμα να χάσει το επίπεδο της προκειμένου να τραβάει χρονικά. Άλλο η Μουρμούρα που πρόκειται ουσιαστικά για αυτοτελή επεισόδια με σκετσάκια και άλλο τα Καλύτερα Χρόνια που υπηρετούν μια συνέχεια.

      Διαγραφή
  2. Στο ελληνικό όμως το προχωρούσαν πιο γρήγορα ενώ διώξανε τα παιδάκια από το τέλος της πρώτης σεζόν (65 επεισόδια), η οποία έκανε και 10% τη σεζόν 2020-2021.
    Στο ertflix είναι η δεύτερη πιο high rated σειρά τρία χρόνια τώρα.
    Και τέλος το original είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ισπανικής τηλεόρασης από το 2001 μέχρι σήμερα με το ίδιο ακριβώς καστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχόλιο στις 03:04 παίζει να έχει κάποιο δίκαιο. Πέρυσι και πρόπερσι τέτοια περίοδο ακουγόντουσαν ήδη νέες σειρές που προετοίμαζε η ΕΡΤ βλέπει Μια νύχτα του Αυγούστου, σειρές Μανουσάκη, Φλόγα και Άνεμος, Καρτ Ποστάλ στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Μήπως η ΕΡΤ μετά από μία 3ετία σταματά την ελληνική μυθοπλασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !