«To πεφταστέρι» ξεκινά γυρίσματα! Σε αυτό το κανάλι θα το δούμε...

0

 


Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, ούτε για μια στιγμή δεν έχουν σταματήσει να γράφουν το επόμενο τηλεοπτικό τους εγχείρημα.


Και αυτό τελικό θα απολαύσουμε από το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα.


Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για «To πεφταστέρι» του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά. Οι δημιουργοί είχαν μιλήσει γι’ αυτή τη δουλειά ενώ ο τελευταίος κύκλος του «Καφέ της Χαράς» ήταν σε εξέλιξη και φυσικά όλοι είχαν δηλώσει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους.

Λίγο που θα αφορούσε στη χρυσή εποχή του κινηματογράφου, λίγο που θα σε αυτό θα συμμετείχε η αφρόκρεμα των πρωταγωνιστών του τόπου, λίγο που θα ήταν εποχής, δεν ήθελε και πολύ για να χυθεί μελάνι. Και όσο ο Χάρης Ρώμας κρατούσε τα χαρτιά του κλειστά, τόσο τα μέσα έψαχναν να βρουν στοιχεία. Η πρώτη κίνηση του δημιουργού ήταν να μιλήσει για το νέο του «παιδί» στο κανάλι που τον φιλοξενεί και στον στηρίζει χρόνια τώρα, τον ΑΝΤ1, αλλά μετά το κόστος των «Άγριων μελισσών» δεν ήθελαν οι υπεύθυνοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.



Έτσι, ξεκίνησε να μιλά και με άλλα κανάλια για το νέο του εγχείρημα. Η αλήθεια είναι πως πολλοί έδειξαν ενδιαφέρον καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως οι σειρές του έχουν πάντα καλή τύχη στον πίνακα της τηλεθέασης, όμως φαίνεται πως δεν είχε επέλθει οριστική συμφωνία. Πριν λίγες ημέρες όμως, ειπώθηκε πως ο Χάρης Ρώμας είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το κανάλι της Λεωφόρου Μεσογείων.


Η ΕΡΤ1, ένα από τα κανάλια που είχε δείξει ενδιαφέρον για το κείμενό του. Θέλει πολύ να συμπεριλάβει την επόμενη σεζόν «Το πεφταστέρι» στο πρόγραμμά της και μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως γενικότερα η συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα είναι κάτι που βλέπουν και μετέπειτα με πολύ καλό μάτι.


Η ιστορία θα αφορά στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και στη ζωή των πρωταγωνιστών εκείνης της εποχής. Όπως έχει τονίσει και ο Χάρης Ρώμας η ιστορία δεν θα αφορά στους γνωστούς σταρ της εποχής αλλά σε όλους εκείνους που κινούνται παράλληλα ως ηθοποιοί, ενδυματολόγοι, φροντιστές, παραγωγοί κ.ά. Και αν νομίζατε πως ο δημιουργός θα μείνει εκτός πλατό, κάνετε λάθος. Θα υποδυθεί τον Λέανδρο Λεβίδη, έναν ηθοποιό μιας ξεπερασμένης γενιάς που βλέπει το άστρο του να σβήνει. Στο πλευρό του το κοινό θα απολαύσει


ένα εξαιρετικό καστ που μέχρι στιγμής περιλαμβάνει την Πέγκυ Σταθακοπούλου, την Τάνια Τρύπη, την Τζόυς Ευείδη με την οποία τους συνδέει χρόνια φιλία, αλλά και τον Αντώνη Καλομοιράκη που υποδύθηκε τον αστυνόμο Μπρίλη στο «Καφέ». Λέγεται πως τα γυρίσματα δεν θ’ αργήσουν να ξεκινήσουν και πως στόχος όλων είναι η σειρά να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.


Θα είναι αυτή η τελευταία δουλειά του Χάρη και της Άννας;


Και οι δύο έχουν τονίσει πως θέλουν να έχουν μια συνέπεια απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που τους έχει αγαπήσει και θέλουν να παρουσιάζουν δουλειές τους σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όμως, καθώς τα χρόνια περνούν και ενώ ο Χάρης Ρώμας έχει δείξει μεγάλη αγάπη και στην Περιφέρεια με την οποία ασχολείται ενεργά, δεν ξέρουν πόσο εύκολα θα επιδοθούν στη συγγραφή μιας νέας ιδέας. Εμείς πάντως ελπίζουμε να απολαμβάνουμε δουλειές τους για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα.


Πηγή: tv 24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !