«The Crown» : Ήθελε να κάνει μήνυση στο Netflix...

0

 


Τέλος δεν έχουν οι αντιρρήσεις του Στέμματος, για την πέμπτη σεζόν του «The Crown», η οποία έχει αρχίσει να είναι ένα μόνιμο βάρος στις «πλάτες» του Μπάκιγχαμ.


Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, που αφηγείται την ιστορία της βασιλικής οικογένειας, έχει φέρει τα πάνω - κάτω στη βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, υποστηρίζεται ότι ο εκλιπών πρίγκιπας Φίλιππος, είχε σκεφτεί να κάνει μήνυση στην πλατφόρμα.



Το «The Crown», όπως σημειώνουν ΜΜΕ στη Βρετανία, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, καθώς εδώ και καιρό έχει ανοίξει μια συζήτηση για το αν τελικά παρουσιάζονται φανταστικά ή πραγματικά γεγονότα.



Ενοχλημένος με τα όσα παρακολουθούσε ο κόσμος γύρω από το πρόσωπο που είχε διαμορφωθεί στη σειρά, ήταν και ο αείμνηστος πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2021.



Ο Δούκας του Εδιμβούργου ήταν βαθιά πληγωμένος και αναστατωμένος, με την παρουσιάση του θανάτου της αδερφής του, πριγκίπισσας Καικίλια. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το προτελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς, που προβλήθηκε το 2017.


Το επεισόδιο που εξόργισε τον πρίγκιπα Φίλιππο

Στο επεισόδιο, παρουσιάζονταν ο τότε νεαρός Φίλιππος στο οικοτροφείο του Gordonstoun, στη Σκωτία, να μπλέκει σε μπελάδες και να του ανακοινώνεται ότι δεν του επιτρέπεται, να επιστρέψει στο σπίτι του στη Γερμανία για τις διακοπές του εξαμήνου. Η αδερφή του, η οποία ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της, λέει στον Φίλιππο ότι αναγκάζεται να πετάξει στο Λονδίνο λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε στο σχολείο. 


Η πριγκίπισσα Καικιλία πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1937 μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της. Γέννησε στο αεροπλάνο λίγο πριν αυτό συντριβεί σε καμινάδα εργοστασίου στην Οστάνδη του Βελγίου. Στην αναπαράσταση της κηδείας της Καικίλια στο «The Crown», ο πρίγκιπας Ανδρέας της Ελλάδας και της Δανίας, πατέρας του Φίλιππου, λέει: «Εκπλήσσομαι που τολμά να εμφανιστεί εδώ. Αν δεν ήταν ο Φίλιππος και η απειθαρχία του, δεν θα είχε πάρει ποτέ αυτή την πτήση. Είναι αλήθεια, έτσι δεν είναι αγόρι μου; Εσύ είσαι ο λόγος που είμαστε όλοι εδώ και κηδεύουμε το αγαπημένο μου παιδί. Πάρτε τον από εδώ».


Οι λόγοι της αναστάτωσης του πρίγκιπα Φιλίππου

Ο λόγος που η πριγκίπισσα Καικιλία ταξίδεψε στο Λονδίνο δεν είχε καμία σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο και τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει, κατά την φοίτησή στο οικοτροφείο της Σκωτίας. Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ο εκλιπών Δούκας του Εδιμβούργου, ήταν πολύ δεμένος την αδερφή.


Ο πρίγκιπας Φίλιππος, μετά την παρουσίαση των παραπάνω γεγονότων, αναστατώθηκε και πληγώθηκε πολύ και ρώτησε τους δικηγόρους του για το πως θα μπορούσε να κινηθεί νομικά σε βάρους του Netflix για τα όσα απεικονίζονται στο «The Crown».


«Ξέρω ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος συμβουλεύτηκε τον δικηγόρο του σχετικά με αυτό, για να ρωτήσει “Τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό;”. Ήταν πολύ αναστατωμένος με τον τρόπο που παρουσιάστηκε. Ήταν άνθρωπος. Θα μπορούσε να πληγωθεί όπως οποιοσδήποτε άλλος» δήλωσε στους Sunday Times ο βασιλικός ιστορικός Hugo Vickers.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !