Νέα διορία στο OPEN...

1



Δεν παρέμεινε τελικά κανείς από τη συντακτική ομάδα του «Εμείς» στο Open μετά την ανακοίνωση της διακοπής της καθημερινής εκπομπής της Ίνας Ταράντου. 

Περισσότερα από δέκα άτομα αποχώρησαν από τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας ακόμη και εκείνοι που είχαν συμβάσεις αορίστου χρόνου. Η Ίνα Ταράντου παραμένει στο σταθμό μέχρι τον Ιούνιο οπότε λήγει το συμβόλαιό της και προσεχώς θα αποφασιστεί πού και με ποιο τρόπο θα αξιοποιηθεί. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, κρίσιμη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε και για το μέλλον της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη. Το δυσμενές σενάριο που ήθελε και αυτή την εκπομπή να ολοκληρώνεται προς το παρόν αποφεύχθηκε, ωστόσο, έχει δοθεί διορία στην ομάδα της εκπομπής να ανεβάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης μέχρι τις γιορτές, αλλιώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. 

Και η Μάριον Μιχελιδάκη έχει συμβόλαιο με το Open με μεγαλύτερη μάλιστα διάρκεια από αυτό της Ίνας Ταράντου καθώς ολοκληρώνεται στο τέλος του 2023. Αρχές Δεκεμβρίου πάντως θα υπάρχει σαφώς μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις κινήσεις του Open από τη νέα χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα της τηλεόρασης αλλά και γενικότερα όλων των ιδιωτικών επιχειρήσεων. Τα νούμερα αποφασίζουν και εύκολα χάνεις την δουλειά σου αν δεν είναι αυτά καλά. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν σύμβαση αορίστου χρόνου αλλά τελικά απολύθηκαν δεν μπόρεσαν να τους αξιοποιήσουν πουθενά αλλού. Πολύ φοβάμαι ότι και με την εκπομπή της Μιχελιδάκη θα γίνει το ίδιο με την νέα χρονιά. Πολύ δύσκολα να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !