Αλλάζει η ώρα στο «Fishy» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

1



Η «Μαίρη» και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μέσα από την εκπομπή «Fishy» μας ταξιδεύουν στην Αίγινα την Κυριακή (13/11) στις 15:30 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Ο παρουσιαστής και η juicy καλεσμένη του υπόσχονται να μας ταξιδέψουν νοητά και να μας γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού αλλά και την καλλιέργεια του φιστικιού. (Ποια ήταν η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη με τα λεγόμενα του Τσιμιτσέλη στο Fishy;)

Η διάσημη που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο «Fishy»
Η συντροφιά του Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι μια πληθωρική γυναίκα γεμάτη χιούμορ και αυτοσαρκασμό που τελευταία έχει δείξει το πηγαίο ταλέντο της και στον χώρο της υποκριτικής« γράφοντας» με τις ατάκες της. Δεν είναι τυχαίο πως το δίδυμο Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου την έχουν εμπιστευτεί τόσο στο θέατρο όσο και στις πολύ επιτυχημένες τους τηλεοπτικές δουλειές καθώς πουλάει και συζητιέται.

Τελευταία το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι μια από τις ηρωίδες της δημοφιλούς σειράς του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» η οποία θα ταξιδέψει σε νέα ώρα με το ταξιδιάρικο σκάφος «Εύα», μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη.

Η διάσημη καλεσμένη ψάρευε με τον πατέρα της όταν ήταν μικρή. Άραγε θα την βοηθήσουν αυτές οι παιδικές μνήμες ώστε να έχει καλή ψαριά στα όμορφα νερά της Αίγινας;

Η εκπομπή θα μας ταξιδέψει στο γραφικό λιμάνι του νησιού. Αρχικά θα γνωρίσουμε τα μελίσσια του κύριου Παναγιώτη. Συγκεκριμένα, ο οικοδεσπότης της εκπομπής και η καλεσμένη του θα παρακολουθούν από απόσταση ασφαλείας την όλη διαδικασία και στη συνέχεια πρόκειται να συναντήσουν κυρία Καίτη, η οποία τους μιλά για την καλλιέργεια των διάσημων φιστικιών Αιγίνης. Η τελευταία στάση, θα γίνει σε ένα παραδοσιακό μαγαζί, όπου οι συντελεστές της εκπομπής και η καλεσμένη θα δοκιμάσουν διάφορες λιχουδιές με βάση το φιστίκι Αιγίνης.

Ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας αναλαμβάνει όπως πάντα να ετοιμάσει φαγητό. Το τραπέζι στρώνεται, τα πεντανόστιμα πιάτα σερβίρονται. Η μέρα αναμένεται να κλείσει με ενδιαφέρουσα κουβέντα, με φόντο το πανέμορφο νησί του Σαρωνικού.

Επειδή σίγουρα θα σκέφτεστε ποια είναι η διάσημη παρέα του Τσιμιτσέλη αυτήν την Κυριακή, στο «Fishy» αποκαλύπτουμε πως δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Ζαρίφη!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !