Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Δεν αμφιβάλλω ότι έκανε bullying ... - Όλοι ξέρουν και δε μιλάνε»

1


Τις πρόσφατες αποκαλύψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ότι δεχόταν bullying από συνεργάτη της στο GNTM αλλά και τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της Παναγή Τζωρτζάτου, ο οποίος αποκάλυψε πως το μοντέλο του είχε εκμυστηρευτεί ότι η πίεση που δεχόταν προερχόταν από τη Βίκυ Καγιά, κλήθηκε να σχολιάσει η Ραμόνα Βλαντή.

Οι τηλεοπτικές κάμερες τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο και εκείνη με τις δικές της δηλώσεις άφησε αρκετά υπονοούμενα για τη Βίκυ Καγιά.


«Δεν αμφιβάλλω, δεν αμφιβάλλω καθόλου να έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το ξέρουμε όλοι στο χώρο. Όσοι είναι γλυκείς στην κάμερα δεν είναι τόσο γλυκείς. Εσύ δεν έχεις ακούσει; Δε τα ξέρεις; Κι εσείς τα έχετε ακούσει και τα ξέρετε, όλοι τα ξέρουμε, άσχετα αν δε μιλάει κανείς γι΄ αυτό» δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το μπουλινγκ που τρώει η Καγιά από την μάνατζερ Χριστοπούλου ,δεν το σχολιάζει κανείς;;;Και η Σκορδά αντί να σταματήσει αυτό το κράξιμο καθημερινά στην εκπομπή της ,ενάντια στην Καγιά χαζογελάει ..Το μπουλινγκ που κάνει η Παπαγεωργίου κάθε φορά που ξεκινάει μια εκπομπη στην Καγιά ,για να διαφημιστει και κάθε φορά που πατώνει επίσης θυμάται τηνΚαγια ..Απλά ντροπή ..Θα έπρεπε η Παπαγεωργίου και η μάνατζερ που εκμεταλλεύονται την λέξη μπουλινγκ για να είναι στην επικαιρότητα γιατί σε ότι έκαναν ....πάτωσαν ..Ντροπή.και για το κράξιμο και υπονοούμενα που αφήνουν για άλλες γυναίκες ..Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !