Σταύρος Σβήγκος: Παραιτήθηκα ώστε...

0


O Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε μία εφ΄ολης της ύλης συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Έρωτας φυγάς». Ο ηθοποιός έκανε τις δηλώσεις του στο περιοδικό «Τηλέραμα» και αναφέρθηκε επιπλέον, σε άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς του. 

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Σταύρο Ζαλμά στη σειρά του OPEN τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί και μου είναι πολύ ευχάριστο. Επιπλέον, εκτός πλατό και πίσω από τις κάμερες, είμαστε σαν δυο μικρά παιδιά, που πειράζουμε συνεχώς ο ένας τον άλλον, το συνεργείο, τους πάντες... Αν δεν γελάς στη δουλειά σου, αν δεν δεθείς και δεν ανοιχτείς με τους υπόλοιπους, δεν βγαίνει το δεκάωρο. Και με τον Αντώνη Καρυστινό αγαπιόμαστε πολύ. Είναι πολύ αστείο να τον μισώ. Στη σκηνή κολλάμε το όπλο ο ένας στον κρόταφο του άλλου και τα μάτια μας βγάζουν σπίθες. Εκτός σκηνής, οι αγκαλιές είναι τρομερές. Είμαστε τρυφερά τα αγόρια, μη μας βλέπετε έτσι».


Όσον αφορά στον ρόλο του, ο Σταύρος Σβήγκος επισήμανε: «Θεωρώ τους αντισυμβατικούς ανθρώπους ηθικούς κατά κύριο λόγο, τους καταλαβαίνω και ταυτίζομαι. Έχουν όραμα, όνειρο και τους στενεύουν τα συστημικά όρια. Προσωπικά, δεν βρίσκω καμία διαφορά στη χυδαιότητα που προκαλεί η εξουσία και τότε και σήμερα. Δεν είναι θέμα εποχής αλλά αντίληψης. Πάντα θα υπάρχουν "προύχοντες" και υποτακτικοί. Όταν, π.χ., σήμερα σου δίνουν 600-700 ευρώ για να ζήσεις και από πάνω σου κουνάνε και το δάχτυλο, ποια διαφορά υπάρχει από τη δεκαετία του '50, τον "Δεμερτζή" και τους εργάτες; Άρα πώς να μην ταυτίζομαι με τη σκέψη των σύγχρονων επαναστατών; Ωστόσο ξέρω καλά πως ο τρόπος με τον οποίο ζω μου "απαγορεύει" να είμαι επαναστάτης, μια και ζω στο σύστημα: υπάρχω, εργάζομαι και καταναλώνω μέσα σε αυτό. Οπότε απλώς ίσως έχω μερικές αντισυμβατικές ιδέες, ίσως δεν ζω ακριβώς όπως ορίζει η κοινωνία. Είμαι ας πούμε... "εναλλακτικός"».

Τέλος ο ηθοποιός μίλησε και για τις άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς του και μάλιστα σημείωσε ότι ενώ παραιτήθηκε από πρωταγωνιστικούς ρόλους, για να είναι μαζί με τον γιο του: «Δεν με αφορούν τα αυτοκίνητα, δεν με αφορούν τα ρούχα, θέλω ποιοτική και συναισθηματική ζωή με το παιδί μου και τους φίλους μου. Αυτά ζητάω. Φέτος, για παράδειγμα, ενώ είχα κλείσει ποιοτικές παραστάσεις, με πρωταγωνιστικούς μάλιστα ρόλους, τελικά παραιτήθηκα, ώστε να έχω χρόνο για μένα και τον γιο μου, τον Μιχαήλ Άγγελο. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά προτίμησα να μη δουλεύω 14-15 ώρες την ημέρα, όπως έκανα τα τελευταία δύο χρόνια. Έτσι άκουσα την ανάγκη μου και επέλεξα να είμαι κοντά σε αυτή την τρυφερή ηλικία του γιου μου. Είναι 4 ετών».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !