Νέα ψαλίδια στα κανάλια...- Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για μεταγραφές...

7



Και κάπως έτσι, αυτή την εβδομάδα καλωσορίζουμε τον Δεκέμβρη, ο οποίος φέρνει εκτός από το κρύο που ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του, τις τελευταίες στροφές πριν την τελική ευθεία του πρώτου μισού της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ένα «άγριο» πρώτο μισό, που μετράει ήδη απώλειες τόσο σε επίπεδο προσώπων, όσο και εκπομπών, αλλά και δεκάδες μανούρες. Απώλειες που μάλλον δεν θα τελειώσουν εδώ, καθώς έρχονται νέα «ψαλίδια».


Το πρώτο κόψιμο της σεζόν λοιπόν, το είδαμε και επίσημα την περασμένη Παρασκευή, με την Ίνα Ταράντου να αποχαιρετά τους τηλεθεατές και η εκπομπή του OPEN, Εμείς, να ρίχνει αυλαία. Ένα αρκετά πρόωρο τέλος, το οποίο κρίθηκε και μάλλον ήταν επιτακτικό. Την τύχη όμως της εκπομπής αυτής, ή μάλλον την ατυχία για να είμαστε ακριβείς, θα έχουν και άλλες εκπομπές, σειρές, τηλεπαιχνίδια και πρόσωπα, σε περισσότερα του ενός καναλιού, και μάλιστα πριν την… αλλαγή του χρόνου. 


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λοιπόν, αλλά και έναν πρόχειρο υπολογισμό, τουλάχιστον 8 πρότζεκτ επηρεάζονται σε 5 κανάλια, μέχρι το τέλος του χρόνου και του πρώτου αυτού μισού της σεζόν.


Εάν τώρα περιμένετε να διαβάσετε ονόματα, μπορείτε να βγείτε άμεσα από το άρθρο, καθώς δεν πρόκειται να τα διαβάσετε σήμερα και από εδώ, για κανέναν άλλο λόγο πέραν της συναδελφικότητας. Ψάξτε λίγο τα παρακάτω, κι ίσως είστε εσείς που θα τα γράψετε πρώτοι! Να χαρείτε μόνο μην στείλετε κάμερα και μικρόφωνο σε κάποιον να τον ρωτήσετε εάν κόβεται η εκπομπή του...


Συγκεκριμένα λοιπόν, 3 έως 4 εκπομπές, 1 τηλεπαιχνίδι, και 3 σειρές επηρεάζονται από τα χαμηλά τους νούμερα και μπαίνουν σε… καθεστώς επιτήρησης, περικοπών και κοψίματος. Μια εκπομπή εξ’ αυτών κόβεται σίγουρα πια, μια ακροβατεί κάθε μέρα σε σκοινί, και άλλες δυο -προς το παρόν- μειώνουν γυρίσματα και επεισόδια. Το τηλεπαιχνίδι, δεύτερο φετινό θύμα της κατηγορίας του, κόβει το 1/3 των συνολικών επεισοδίων του, ενώ όσον αφορά στις τρεις σειρές, σίγουρα μπήκε STOP για τη συνέχεια τους, μειώνουν επεισόδια και μια κινδυνεύει. Σε όλα τα παραπάνω, να προστεθούν και δυο μελλοντικά πρότζεκτ, που θα ξεκινούσαν στο δεύτερο μισό της σεζόν, και ήδη μπηκαν στην κατάψυξη. Όσον αφορά σε πρόσωπα, κάποια θα επηρεαστούν και σε περισσότερες από τις άνωθεν εκπομπές, ακόμα κι αν αυτές βρίσκονται μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού. Μπρος και πίσω από τις κάμερες.


Υπάρχουν βέβαια και τα ουράνια τόξα στις καταιγίδες. Μια ακριβή εκπομπή δεν το βάζει κάτω και φέρνει και φέρνει… και φέρνει κόσμο, μια εκπομπή που πέθανε, αναστήθηκε και μπράβο, ενώ υπάρχουν και εκπομπές που κόντρα σε όλα (κυριολεκτικά) και με τον ρόλο του αουτσάιντερ, ανεβάζουν μέσους όρους και αγγίζουν διψήφια νούμερα.


Από Νοέμβρη… καλοκαίρι!

Τι Γενάρη δηλαδή; Δε βγήκε ακόμα ο Νοέμβρης, και ήδη εκπομπές και σάιτ (από τα οποία δεν εξαιρείται ο υπογράφων το άρθρο) ασχολούνται με το Νίκο Μουτσινά και που θα βρίσκεται του χρόνου. Βέβαια, να είμαστε και ειλικρινείς, έβαλε και λίγο (ή πολύ) το χέρι του και ο Νίκος. Τηλεπαιχνίδι δίνει ο ΣΚΑΙ, σόου θέλει ο Νίκος, έρχεται ραντεβού να ξέρετε, πριν τα Χριστούγεννα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς από τις 15 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο Θέατρο Παλλάς για την “Τρελή του Σαγιό” σε ένα ρόλο που του πάει γάντι. Υπομονή 2 βδομάδες γι αυτό, για το άλλο ποιος ξέρει!!


Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν η αρχή βέβαια. Γιατί λίγο τα κόψε ράψε των καναλιών σε εκπομπές, λίγο τα νούμερα τηλεθέασης, λίγο οι μανούρες, φουντώνουν από νωρίς την μεταγραφολογία. Δίπλα στο Νίκο Μουτσινά λοιπόν, εγώ προσθέτω στην λίστα μου ήδη μια παρουσιάστρια, η οποία μπορεί να προκαλέσει ντόμινο όχι μόνο για ακόμη μια, αλλά δυο, ενώ στην ίδια λίστα μπαίνουν ήδη δυο πρόσωπα πάνελ! Δουλειά να υπάρχει!

Από Αλέξανδρος Κατσαρίδης (youfly)

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Εμείς δεν είναι η πρώτη εκπομπή που κόβεται φέτος. Κόπηκε φέτος και η πολύ πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Αυτή βέβαια δεν κόπηκε για τα νούμερα αλλά εξαιτίας των περικοπών που κάνουν και επειδή δεν τα είχαν υπολογίσει σωστά. Τέλος πάντων όπως τα λέει και το άρθρο αν όχι τώρα μετά τις γιορτές θα ακούσουμε και άλλες τέτοιες ειδήσεις. Λίγο να παρακολουθείς τα νούμερα κάθε μέρα φαίνεται ποιοι ακροβατούν και είναι ένα βήμα πριν το δυσάρεστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επόμενη εβδομάδα Τετάρτη και πεμπτη δεν θα έχει καθόλου Μουντιάλ. Ο αντ1 θα παίξει νέα επεισόδια των σειρών του εκείνα τα βράδια ή θα παιξει επαναλήψεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι σειρες του Αντ1 απ οσο ξερω ξεκινανε Ιανουαριο παλι μαλλον με ξενες ταινιες θα την βγαλει

      Διαγραφή
    2. Το πιο πολύ πιθανό σενάριο είναι να δώσει την σκυτάλη όπως πάντα σε ελληνικές ταινίες.

      Διαγραφή
    3. Γιατί αυτο με τις ξένες ταινίες, είναι περισσότερο, Ράδιο Αρβύλα

      Διαγραφή
  3. H δική μου μαντεψιά:
    Οι εκπομπές που κινδυνέυουν:Πρωίαν σε είδαν,Γειά σου,Open Weekend,Πρωινό μας (Σκορδά)
    Το τηλεπαιχνίδι:Ο πιο αδύναμος κρίκος
    Οι σειρές:Η δική μας οικογένεια,Εκτός Υπηρεσίας,Γλυκάνισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι και η καλυτερη μαντεψια το open weekend κανει απο τα καλυτερα ποσοστα στην συχνοτητα του οpen και η δικη μας οικογενεια εχει τασεις ανοδου εδω και λιγο καιρο,οι μεσημβρινες του open κανουν 1,5-2 πολλες φορες για αυτο κοβονται

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !