Ραμόνα Βλαντή: Δεν έχω προσβάλλει ποτέ στη ζωή μου καμία γυναίκα...

0


Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για να σχολιάσει το GNTM και τον νέο κύκλο του My Style Rocks που έρχεται στον ΣΚΑΪ. 

Η γνωστή στυλίστρια απάντησε και στα σχόλια που έκανε για εκείνη η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από το «Πρωινό Μας».


«Εγώ θέλω να δώσω μια γλυκιά συμβουλή στη Ραμόνα. Επειδή κάποια στιγμή είπε ότι δεν μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να κάνει τηλεόραση εδώ γιατί δεν ξέρει καλά ελληνικά και δεν μιλάει καλά τη γλώσσα. Θέλω να πω ότι η γλώσσα μας βιάζεται απ’ όλους μας καθημερινά ποικιλοτρόπως και στην τηλεόραση και όχι μόνο.

Δεν μπορεί η Ραμόνα, την οποία συμπαθώ και εκτιμώ, να λέει κάτι για ένα άλλο κορίτσι όταν κι εκείνης τα ελληνικά δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Ατά τα λέει χρόνια η Ραμόνα, εγώ τη συμπαθώ και την εκτιμώ. Δεν μπορούμε να λέμε για άλλες γυναίκες…», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Θα απαντήσω και εγώ με πολλή αγάπη, να μη χαθούμε στο συναίσθημα μόνο. Δεν έχω προσβάλλει ποτέ στη ζωή μου καμία γυναίκα. Όταν ρωτήθηκα αν θα έβλεπα τον εαυτό μου ως παρουσιάστρια απάντησα ότι έχω έλλειψη στη γλώσσα αυτή, έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχω μεγάλο δρόμο. Και είμαι και ξένη, για μένα μια Ελληνοκύπρια δεν δικαιολογείται να μη μιλάει καλά ελληνικά. Δεν το είπα με κακία, σέβομαι όλες τις γυναίκες. Και με πολλή αγάπη λέω στην κα Χριστοπούλου να ακούσει τις δηλώσεις μου προσεκτικά» απάντησε η Ραμόνα Βλαντή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !