Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για εκείνον

0


Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να παρουσιάζει για τελευταία χρονιά στον ΣΚΑΪ το «Καλό Μεσημεράκι» λόγω χαμηλής τηλεθέασης, αλλά και μια δήλωση του ίδιου του παρουσιαστή ότι μπορεί να απέχει για ένα χρόνο από την τηλεόραση, όπως έκανε στο πρόσφατο παρελθόν η Ελένη Μενεγάκη, χαρακτηρίζοντας τη φετινή σεζόν «μια κακή περίοδο τηλεοπτικά» για εκείνον, αλλά εξηγώντας ταυτόχρονα ότι «η φυγή δεν είναι πάντα η λύση».

«Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Συνέχισε λέγοντας ότι «Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εκπομπή το μεσημέρι που έσκιζε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, ο Νίκος είναι πάρα πολύ ταλαντούχος, να δει τι θα κάνει για να το ανανεώσει. Δεν είναι ότι πάντα θέλουμε να φεύγουμε εμείς».

Αναρωτήθηκε δε «Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει; Δεν γίνεται ένας τόσο ταλαντούχος παρουσιαστής όπως είναι ο Νίκος, όταν κάτι δεν πάει καλά, να θέλει να φύγει. Εμένα με πειράζει η ιστορία "δεν αντέχει ο Νίκος, δεν αντέχει ο Γρηγόρης"».

«Τον Νίκο αν τον θες στο δυναμικό σου, πρέπει να καθίσεις κάτω και να τον χαλαρώσεις. Δηλαδή, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς. Εδώ χρειάζεται, βέβαια, το κανάλι να είναι κοντά μου, να μου συμπαρασταθεί για να συνεχίσουμε παρακάτω. Δεν είναι η φυγή πάντα η λύση. Κάποια μέρα ο κύκλος είναι μικρός και κλείνει. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, να σκεφτούν καινούρια πράγματα, να σκεφτούν καινούρια ώρα», κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !