Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Ελένη Μενεγάκη ήξερε ότι ...»

0



Συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και αναφέρθηκε τόσο στην πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, όσο και στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την ηθοποιό στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αλλά και τη συνέντευξη που πήρε από την παρουσιάστρια στην εκπομπή του, Fishy.

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να έρθει στην εκπομπή, γιατί με αγαπάει και την αγαπάω πολύ, οπότε το είχαμε συζητήσει από την πρώτη στιγμή», είπε αρχικά.


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν μου έβαλε κανέναν όρο η Ελένη. Ήξερε ότι ποτέ δεν θα τη ρωτούσα κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση».

Αναφορικά με τη Βάσω Λασκαράκη δήλωσε: «Στο "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" θα είμαι στα 25 από τα 60 επεισόδια. Με τη Βάσω δεν συναντιόμαστε στα γυρίσματα, αλλά έτσι και αλλιώς με τη Βάσω συναντιόμαστε γενικά».

«Πριν λίγες ημέρες είχε γενέθλια η κόρη μας, οπότε ήμασταν πάλι μαζί. Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω για ένα παιδί, θα κωλώσουμε σε μια σειρά; Ο ένας θέλει το καλό του άλλου. Είμαστε σε μια σειρά που δεν κάνουμε το ζευγάρι όπως στην "Πολυκατοικία". Το να κάναμε ξανά το ζευγάρι θα ήταν πολύ δύσκολο», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !