Η Τζένη Θεωνά για ενδεχόμενο να γίνει κάποια αλλαγή στον τίτλο της εκπομπής

1


Την πρόσφατη τοποθέτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον τίτλο της εκπομπής «Μαμά-δες» σχολίασε η παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά.

«Έχει γίνει πολλή συζήτηση γύρω από αυτό. Δεν ήρθα καθόλου σε δύσκολη θέση» δηλώνει η Τζένη Θεωνά στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και την Ελένη Βουλγαράκη και προσθέτει:

 «Σίγουρα η εκπομπή ξεκίνησε και ίσως αρχικά να απευθυνόταν περισσότερο στις γυναίκες. Ο τίτλος είναι «Μαμά δες», θα δεις πάρα πολλά πράγματα, και όχι «Μαμάδες». Άρα δεν αποκλείεται κανείς».


Για το ενδεχόμενο να γίνει κάποια αλλαγή στον τίτλο της εκπομπής στην πορεία της σεζόν, η ηθοποιός επισημαίνει: 


«Θα το σκεφτόμουν ειλικρινά. Ακούω πάρα πολύ το αίτημα ενός ανθρώπου που αισθάνεται ότι με αυτόν τον τίτλο δεν συμπεριλαμβάνεται. Είμαι ανοιχτή σαν γονέας και σαν παρουσιάστρια και χάρηκα που έθεσε και προβληματιστήκαμε».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και τί έγινε αν η εκπομπή απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες και στις μαμάδες;; Και τί έγινε αν επικεντρώνεται στις μαμάδες και στην οπτική τους για το μεγάλωμα του παιδιού; Και τί έγινε αν υπάρχει στην τηλεόραση μια εκπομπή με τον τίτλο μαμά; Αν δεν του αρέσει να μην την δει. Ότι κάνουν οι υπόλοιποι να κάνει και ο ίδιος όχι να απαιτεί να αλλάξει ένας τίτλος επειδή δεν του αρέσει. Μήπως να καταργήσουμε και οποιονδήποτε άλλο τίτλο περιέχει την λέξη μαμά επειδή νιώθει πως δεν συμπεριλαμβάνεται; Κάτι χρόνια πριν υπήρχε εκπομπή με τίτλο "Η κουζίνα της μαμάς". Θα έπρεπε να κατέβουν σε πορεία οι μπαμπάδες επειδή έλεγε της μαμάς και όχι της μαμάς και του μπαμπά/του γονέα/ του νοικοκυριού και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο;; Και κάθεται και η Θεωνά και απολογείται!! Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !