Νέα εικόνα από σήμερα στο δελτίο του ALPHA

1



Σε έναν κόσμο που η είδηση κινείται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, ο Alpha εξακολουθεί να επενδύει και να καινοτομεί στον τομέα της ενημέρωσης.  

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των τηλεθεατών εστιάζει στην ουσία των γεγονότων παρέχοντας αξιόπιστη ενημέρωση από τους εγκυρότερους δημοσιογράφους.    


Ήδη από τον Σεπτέμβριο ο Alpha καινοτομεί με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ένα γυναικείο δίδυμο μάχιμων δημοσιογράφων και ένα πάνελ έμπειρων ρεπόρτερ μέσα στο στούντιο να καταγράφει την είδηση εν τη γενέσει της.

Στο κεντρικό δελτίο, η είδηση παρουσιάζεται από τον ίδιο δημοσιογράφο που την «υπογράφει».  


Ο Alpha επενδύει πάντα στις σημαντικές προσωπικότητες. Ειδικοί επιστήμονες και σχολιαστές αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας και απαντούν στα καθημερινά ερωτήματα των τηλεθεατών. Ο ειδικός αναλυτής σε θέματα ενέργειας Μάκης Παπαγεωργίου, ο πολιτικός αναλυτής Γιάννης Κωνσταντινίδης, o διευθύνων σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Λώρα Ιωάννου και ο Δήμος Βερύκιος σχολιάζουν και αναλύουν ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός συνόρων.

 

Στην εποχή που οι εικόνες τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός, η εικόνα του εγκυρότερου δελτίου ειδήσεων δεν θα μπορούσε να μείνει στάσιμη.  

Από σήμερα η εικόνα στην ενημέρωση του Alpha αλλάζει.  

Μια δημιουργική ομάδα με πρωτοποριακές ιδέες και σύμμαχο τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σχεδίασε και δημιούργησε την νέα δυναμική εικόνα του σταθμού.  

Νέα σκηνικά όπου κυριαρχεί ο στρόβιλος, νέα επιβλητικά σήματα αρχής του δελτίου, των αθλητικών, του καιρού, γραφικά και εφέ που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες των 3d, led vd walls που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα της απεικόνισης της πληροφορίας με την ατμοσφαιρική αξιοποίησή της, συνθέτουν την νέα «υπογραφή Alpha» προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους τηλεθεατές.    

Καθημερινά, μετά το κεντρικό δελτίο παρουσιάζεται ο καιρός ολόκληρης της εβδομάδας από το μετεωρολόγο του σταθμού, με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.  


Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο με την επικαιρότητα στο «κόκκινο», η αντικειμενική ενημέρωση έχει ένα όνομα:  

Alpha News. Ειδήσεις όπως είναι.  






Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και τα idents πρέπει να αλλάξει. Κοντεύει δεκαετία από την τελευταία αλλαγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !